Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: A szeretet eloszlatja a félelmet

Az angyalok ma arra biztatnak, hogy tudatosan válasszuk a szeretetet, és tudatosan fordítsuk el fejünket a félelmek birodalmáról:

„Miért félsz Drága Gyermek? Azt hiszed bánthatnak? Azt hiszed, történhet veled bármi rossz? Pedig Isten Szeretett Gyermekeként csak szeretet, boldogság és öröm vár rád.
Arra kérünk, hogy ne felejtsd el: Ez a fizikai világ, amelyet valóságodnak hiszel, csak egy illúzió. Egy olyan illúzió, amelyet azért teremtettél Atyáddal közösen, hogy megtapasztalhasd az ellentéteket.
Lelked csak a szeretetet ismeri, ezért szövetségre lépett az egóval, azzal a részeddel, amely csak a félelmet ismeri, hogy közösen a szeretetből és a félelemből létrehozhassák a világodat. Így született a fizikai valóság.
Ennek a világnak egy része félelemből, más része szeretetből született. A félelem csak itt létezik, a szeretet pedig áthatja a teremtett világot és a spirituális valóságot is. A szeretet a valóság, a szeretet az egyetlen valóban létező energia.
Épp ezért: A szeretet mindig eloszlatja a félelmeket. Ahol szeretet van, ott nincs helye a félelemnek, és még a legnagyobb félelemben is ott van a szeretet választásának lehetősége.
Ma válaszd a szeretetet, hogy az eloszlathassa a félelmeidet.”

Ma minden helyzetben, minden nehézségbe mondd bele ezt a mondatot:
„A szeretetet választom ehelyett.”
Az igazán makacs félelmeknél, a problémák, sérelmek, betegségek és tragédiák igazán makacs illúziójánál használhatsz egy imát is:
„Drága Istenem! Tudom, hogy te vagy a Szeretet, és tudom, hogy a lelkem ezt a Szeretetet szeretné a földön is megtapasztalni. Most a félelem, a hiány, a betegség megtapasztalásával küzdök. Kérlek, segíts, hogy ebben a helyzetben is a gyógyító szeretetet válasszam. Kérlek, végtelen Szereteteddel oszlasd el a félelmeimet! Köszönöm! Ámen.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ma van az utolsó lehetőséged, hogy részt vegyél az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon. Kattints ide, és regisztrálj időben!

1025_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!