Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Érdem

Angyalaid ma segítenek neked elfogadni és beengedni az életedbe a jó dolgokat:

„Isten Szeretett Gyermeke vagy.
Olyan sokat használjuk mostanában ezt a megszólítást, hogy talán már kezded meghallani te magad is. Azért ismételgetjük ezt, hogy minden egyes szó eljusson hozzád, megérintse a szívedet, felismerd igazságtartalmát és az mélyen bevésődjön az elmédbe is.
Isten Szeretett Gyermeke vagy.
Isten az Atyád, az Anyád, a Szerető Szülőd. Nem haragszik rád, nem akar bántani, nem küld rád csapásokat, nem állít próbák elé, nem bánt téged – állítson róla bármit is az egó.
Isten Szeretett Gyermeke vagy.
Szeretett vagy. Minden pillanatban az isteni Szeretet vesz körül téged. Minden pillanatban lehetőséged van arra, hogy ezt a Szeretetet tapasztald meg, és persze arra is lehetőséged van, hogy a félelmeket tapasztald meg. De egyszerre csak az egyiket tapasztalhatod meg: Vagy a Szeretetet, vagy a félelmeket.
Isten Szeretett Gyermeke vagy.
Gyermek vagy, aki játszik. Gyermek vagy, aki tapasztalatokat szerez. Gyermek vagy, aki kiment a játszótérre játszani, de bármikor szólhat Atyjának, hogy segítsen neki. gyermek vagy, aki, mivel nem látja a szüleit, talán félelemteli gondolatokat táplál magában. Talán azt hiszi, hogy szülei elhagyták, kizavarták a játszótérre, már nem szeretik, nem törődnek vele. Talán félelmedben és elkeseredettségedben már szidtad is Atyádat. De ez nem számít. Bármit teszel, mondasz vagy gondolsz, mindig Atyád Szeretett Gyermeke maradsz.
Isten Szeretett Gyermeke vagy.
A Teremtőtől csak jóság, szeretet, béke, boldogság, őröm, szerelem, bőség, egészség árad feléd.
Isten Szeretett Gyermeke vagy.
Megérdemled mindazt a jót, amely az életedben van, és mindazt a jóságot, szeretetet, békét, boldogságot, örömöt, szerelmet, bőséget, egészséget, amely feléd árad.
Isten Szeretett Gyermeke vagy.
Fogadd el mindazt a jót, amely az életedben van, és mindazt a jóságot, szeretetet, békét, boldogságot, örömöt, szerelmet, bőséget, egészséget, amely feléd árad.”

Ma Tudatosítsd magadban, hogy Isten Szeretett Gyermeke vagy. Minden boldog pillanatodban mondd el: „Megérdemlem a boldogságot, Isten Szeretett Gyermeke vagyok.” A szomorú pillanatokban pedig használd ezt a gondolatot: „Megérdemlem a boldogságot, Isten Szeretett Gyermeke vagyok.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

1027_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!