Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Magad alakítottad ki ezt a helyzetet, tehát meg is tudod változtatni

A mai angyalkártya az egyik legfontosabb üzenetet hordozza:

„Isten Szeretett Gyermekeként teremtő erőd van. Minden gondolatod, minden érzelmed teremt. A szeretetteli gondolatok és a szeretetteli érzelmek szeretetteli valóságot teremtenek köréd. A félelemteli gondolatok és a félelemteli érzelmek félelemteli valóságot teremtenek köréd.
Ha most félelmeket tapasztalsz meg, ha olyan események zajlanak az életedben, amelyek félelmet okoznak neked, ha rossznak érzed a helyzetet, akkor tudnod kell, hogy ezeket a tapasztalatokat, eseményeket és helyzeteket a korábbi félelemteli gondolataid és érzéseid hívták az életedbe. Ha továbbra is félelemmel reagálsz, akkor csak még több félelmet hívsz az életedbe. Ha egy nehéz, negatív élethelyzetben (amelyet a korábbi félelemteli gondolatok és érzések táplálnak) ismét a félelmet, a haragot, a gyűlöletet, a bosszút vagy mások megrövidítését választod, akkor csak még mélyebbre ásod a gödröt, amelyben vagy, csak még nehezebbé teszed a saját helyzetedet.
Ehelyett érdemes lenne abban a helyzetben, amelyben vagy, ott ahol most vagy a szeretetet választanod. Ez az a döntés, amely azonnal elkezdi meggyógyítani valamennyi problémádat, betegségedet, nehézségedet, rossz helyzetedet.
Megértjük, hogy az emberi egóval átitatva ez nem egyszerű. Az egó olyan, mint egy fekete napszemüveg, amely nem enged át semmi fényt sem. Amíg az egód szűrőjén át nézel, nem látod mennyi fény van körülötted, benned és azokban akikkel most problémád van. Ez a félelemteli nézőpont a változás legnagyobb akadálya. Amíg az egódon keresztül szemléled a másik embert nehéz elhinni róla, hogy szerethető, vagy hogy van benne némi szeretet.
Ez a helyzet arra hasonlít, amikor a fekete napszemüvegeden keresztül keresed a veled a szemben álló fekete napszemüveges alak szemét. Ahhoz, hogy meglásd a szeme csillogását valamelyikőtöknek le kell vennie a napszemüveget. Az övét te nem veheted le, így csak a sajátodról dönthetsz. Azzal, ha leveszed a saját egód árnyékoló napszemüvegét, az egész helyzet, és az egész életed megváltozik.”

Ma tegyél egy próbát: Válassz ki egy olyan helyzetet, amelyben eddig a nehézségeket és a félelmeket tapasztaltad meg. Ma erre a helyzetre és minden szereplőjére gondolj szeretettel. Ma tudatosan küldj szeretetet az ügy minden érintettjének, akár veled, akár ellened vannak az egód szerint. Olyan helyzetet válassz, amelyben már meg tudod ezt tenni. Nem baj, ha nem az életed legfontosabb ügye, a lényeg, hogy már kész legyél más szemmel, a szeretet szűrőjén át tekinteni rá.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mihály arkangyal jóskártyák című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

1110_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!