Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Szórakozz!

A mai angyali üzenet azt kéri, hogy szánj időt a kikapcsolódásra, szánj időt a szórakozásra is:

„Isten Szeretett Gyermeke vagy, megérdemled a szórakozást. Kérlek, ne felejtsd el, hogy a lelked élvezni szeretné a földi létet. A lélek azért választja a földi inkarnációt, hogy boldog, szeretetteli tapasztalatokat szerezzen.
Ma szánj időt a szórakozásra, szánj időt arra, hogy olyasmit csinálj, ami jó érzéssel tölt el, és ami boldoggá tesz téged. Szánj időt arra, hogy nevess, hogy olyasmit csinálj ami boldoggá tesz téged, és ami kiszakít a hétköznapok szürkeségéből.”

Mi az ami számodra a legnagyobb örömet jelenti? Mi az, ami szórakoztat? Mi az, ami boldoggá tesz? Ma szánj legalább egy órát arra, hogy olyasmivel foglalkozz, ami szórakoztat téged.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

1111_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!