Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Igaz barátok

A mai angyalkártya arra emlékeztet, hogy igaz barátok vesznek körül téged. Itt vannak veled az égi barátaid, az angyalok, a felemelkedett mesterek és az összes égi segítő. És itt vannak veled az emberi testben született lélekbarátaid, azok az igaz barátok, akik valódi szeretettel fordulnak feléd, akikkel a barátságotok az égben köttetett, és akikkel a kapcsolatotok már előző életek hosszú sora óta tart.
Az angyalok segítenek abban, hogy megtaláld a valódi barátaidat az életben, és segítenek abban is, hogy velük a lehető legjobb kapcsolatot alakítsd ki. Ugyanúgy, mint a családi kapcsolatokat, a barátságokat is segítenek meggyógyítani, karbantartani és ápolni.
Égi barátaink, az angyalok nagyon is jól tudják, hogy milyen nagy szükségünk van a földi barátságokra. Tudják, hogy milyen fontos, hogy legyenek olyan emberek körülöttünk, akikkel hasonló az érdeklődési körünk, akikkel kölcsönösen megértjük egymást, és akikkel bátran megnyithatjuk a szívünket egymás előtt, mert tudjuk, hogy a másik gyógyítani fogja a szívünket, és nem szöges bakanccsal gázol bele.
A barátságainknak – ugyanúgy, mint a párkapcsolatoknak, vagy bármilyen más kapcsolatunknak – íve van. A barátságok fejlődnek, érnek, változnak, és néha bizony meg is szűnhetnek, néha el kell engednünk egy-egy régi barátságot, amely már nem működőképes, nem szeretetteli kapcsolódás.
Angyalaid ma segítenek felismerni, hogy kik azok a barátaid, akiket érdemes legalább egy kis időre elengedned, hogy mindannyian változhassatok, kik azok, akikkel érdemes szorosabbra vonni a kötődésetek, és kik azok, akikkel érdemes feltétel nélküli szeretettel gyógyítani a kapcsolatotokat.
Ma érdemes elmondanod egy ehhez hasonló angyalfohászt:
„Drága angyalok! Kérlek vezessetek őszinte, szeretetteli, gyógyító barátokat az életembe! Kérlek segítsetek, hogy a barátságaim meggyógyuljanak, hogy a harag, a neheztelés, és a félreértések illúziója kipucolódjon a baráti kapcsolataimból. Kérlek benneteket, hogy gyógyítsátok szeretettel azokat a barátságaimat, amelyek eltörtek, és kérlek, hogy mutassátok meg, melyek azok a kapcsolódásaim, amelyek már nem adnak számunkra szeretetet, csak a cikizés, a zrikálás, és a kölcsönös elvárások tömkelegét zúdítják ránk. Ha vannak ilyen kapcsolataim, kérlek, azokat is gyógyítsátok meg szeretettel, hogy a szeretetben feloldódva újra értékes barátságokká vagy szeretetteli elengedéssé változzanak. Drága angyalok, köszönöm a segítségeteket és a feltétel nélküli szereteteteket.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ki az őrangyalod? – Gyere el ma délután (vasárnap, november 20.) az NLCafé téli fesztiváljára, és tudd meg, kik vigyáznak rád!

1120_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!