Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Összpontosíts a szolgálatra

Az angyalok ma segítenek megérteni, hogy hogyan teremthetsz magadnak boldog életet egy egyszerű, és könnyen gyakorlatba átültethető módszerrel:

„Isten Szeretett Gyermeke vagy, mindent megkapsz Atyádtól, amire szükséged van. Gyakran azonban a hiány, a szegénység, az elszigeteltség, a fájdalom és a félelem illúzióját tapasztalod meg. Arra is hajlamos vagy, hogy úgy képzeld: Csak áldozatok árán kaphatod meg azt, amire szükséged van. Valójában azonban Atyád és angyalaid minden pillanatban gyógyító szeretettel és támogatással vesznek körül téged.
Te könnyedén beléphetnél ebbe a gyógyító szeretetáramlásba, amely meggyógyítja az életedet, mégis gyakran tartod magadat távol ettől az áramlástól. Pedig pontosan tudod azt is, hogy hol van ez az áramlás az életedben, és azt is pontosan tudod, hogyan léphetnél bele ebbe a szeretetteli energiamezőbe.
Mégis, a félelmeidre hallgatva inkább azt választod, hogy kívül maradsz az áramláson.
Hol van a gyógyító szeretetáramlás kapuja az életedben? Azokban a tevékenységekben, amelyeket szeretettel végzel. Azokban az elfoglaltságokban, amelyeket szeretsz. Azokban a pillanatokban amelyek sikerrel és boldogsággal töltenek el.
Mi az, amit szeretsz csinálni? Mi az, amit olyan szívesen csinálsz, hogy akár fizetnél is érte, csak csinálhasd? Ha megvan a válasz a kérdésedre, felismerted a kaput is, amelyen keresztül beléphetsz az adás és az elfogadás sodrába is. Talán a szeretteiddel való együttlét, talán a szerelem, a munka, a sikerek, a testedzés, a szépségápolás, a barátaiddal való együttlét, az alkotás vagy valami más az, amely visszahelyez téged ebbe az áramlásba, amely segít neked abban, hogy az öröm és a béke perceit tapasztald meg.
Bármi is az a kapu, amelyen át beléphetsz ebbe a gyógyító áramlásba, ma – és életed minden napján – válaszd azt a tevékenységet.”

Ma ne arra koncentrálj, ami nem megy. Ma ne a hiány, a félelem, a fájdalom illúzióját válaszd, hanem fordítsd a figyelmedet azokra a területekre és azokra a tevékenységekre, amelyekben olyan jó vagy, és amelyekben örömedet leled. Ma arra összpontosíts, amit szívesen csinálsz, amivel a boldogságodat szolgálod.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

1121_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!