Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Elmúlt élet

Az angyalok szerint mindaz, ami most történik veled az előző életeidben gyökeredzik. Ezzel kapcsolatban ma egy makacs tévhitet is eloszlatnak a karmáról:

„A karma a szeretet választásának törvénye. A karmikus hatásokat csak a szeretet oldhatja fel.
Mindaz, amit most megtapasztalsz olyasmi, amin már keresztülmentél egyszer. Akkor, ott abban az előző életedben ugyanez volt a helyzet. Talán mások voltak a díszletek, mások voltak a szereplők, de a helyzet a lényegét tekintve ugyanez volt. Ott és akkor a félelmeidre hallgattál és egóból döntöttél.
Lelked szándéka az, hogy most az újrajátszásban kiköszörülje ezt a csorbát, és ezúttal a szeretetet válassza.
Bármilyen félelemteli is ez a helyzet, bármilyen nehézségeket is vet fel ez a szituáció, most őrizd meg az erős és tiszta kapcsolódásodat a szeretettel. Szeretetből dönts, válaszd a szeretetet és reagálj szeretettel ebben a helyzetben. Ha így teszel, a karma kioldódik, a helyzet megoldódik és te tovább haladhatsz a boldogság felé.”

Ma tedd fel magadnak a kérdést: Mit tenne a helyemben a Szeretet? És azt tedd, amit a szívedben lévő őszinte, feltétel nélküli szeretet válaszol erre a kérdésre.
Ne felejtsd el: A szeretet nem egy viselkedés, nem egy cselekvés, hanem egy érzelem. Lehet, hogy a szeretet arra biztat, hogy maradj, és változtass a dolgokon. De az is lehet, hogy a szeretet már pontosan látja, hogy nincs mit tenni, és arra kér, hogy bocsáss meg és lépj tovább. A szeretet talán arra biztat, hogy húzd meg a határaidat, vagy, hogy cselekedj meg valamit. De a szeretet sohasem kér arra, hogy szenvedj, vagy, hogy eltűrd a szenvedést. A szeretet nem elviseli a fájdalmat, hanem meggyógyítja azt.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Istennők jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Kövesd az instagram oldalamat, ahol még több angyali információt találsz.

1123_2_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!