Angyali Segítség

Karácsonyi angyalkártya: Zseniális, önálló, bölcs, humoros

Karácsony napjára ezt az üzenetet küldik neked az angyalok:

„Isten Szeretett Gyermeke, itt vagyunk veled, itt vagyunk körülötted, segítünk neked, még akkor is, ha nem érzékeled a jelenlétünket.
Tudjuk, milyen fontos a számodra a mai nap, és tudjuk, milyen csodálatos lehet a számodra, és a családod számára ez a nap. Karácsonykor könnyebben kapcsolódsz össze égi Forrásoddal, ma könnyen megerősítheted a kapcsolatodat Istennel.
Ma őrizd meg a derűdet, őrizd meg a bölcs, nyugodt és békés hangulatodat. Ha bárki vagy bármi felbosszantana, ha valami nem úgy alakulna, ahogy azt szeretnéd, egyszerűen csak lépj hátra egyet a bosszúságtól, és tudatosítsd magadban, hogy milyen csodálatos, szeretetteli energiák vesznek körül téged karácsonykor. Tudatosítsd  magadban, hogy Isten Szeretett Gyermeke vagy, akire folyamatosan árad Isten szeretete, támogatása és gyógyító ereje. Tudatosítsd magadban, hogy nézheted ezt a helyzetet a szeretet szemüvegén keresztül. Ma egész nap tartsd észben, hogy ki vagy valójában: Isten Szeretett Gyermeke vagy, akit szeretet és nagyrabecsülés övez, aki zseniális, önálló, bölcs és humoros, aki képes arra, hogy életét az angyalok segítségével csodálatossá tegye. Sokkal csodálatosabbá és örömtelibbé teheted az életedet az angyalok segítségével, mint ahogyan azt most el tudod képzelni.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyalok ereje tarot kártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnéd megteremteni a jólétedet a 2017-es évre, gyere el a Boldog új évet teremtő angyalműhelyre!

1225_napi_angyalkartya_doreen_virtue_angyali_segitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!