Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Öntudatosság

Ma szükséged lesz a saját erődre, az öntudatosságodra, a határozottságodra. Hogy miért? Azt elmondják neked az angyalok:

„Isten Szeretett Gyermeke azért jöttél erre a fizikai világra, hogy te magad hozz meg döntéseket, te magad tegyél meg lépéseket. te magad hozz létre új dolgokat, te magad teremtsd meg a valóságodat és te magad tapasztald meg az alkotó energia és a megalkotott valóság felvillanyozó örömét. Te akartál lenni a teremtés megkoronázója, te magad akartad Isten gyönyörű teremtésére az ékkövet felhelyezni saját életeddel.
Mi, angyalok minden pillanatban melletted állunk, és segítünk neked, de szükséged van az öntudatosságodra, az egyéniségedre, a határozottságodra. Szükség van a döntéseidre, a lépéseidre, arra, hogy létrehozz, teremts, tapasztalj és cselekedj. Nélküled semmit sem ér Isten teremtése. Veled és rajtad keresztül nyer értelmet az egész Univerzum.
Talán azt hiszed, hogy egy kicsi, és lényegtelen pontja vagy ennek a hatalmas és csodálatos univerzumnak? Pedig a valóságban pont te magad vagy az univerzum közepe, a lényege, a legfontosabb szereplője. Te magad vagy az univerzumod alkotója, központja és főszereplője. Ne kicsinyeld le önmagadat és a jelentőségedet Isten megváltó tervében.
Nem az a dolgod, hogy megváltozz, hogy átalakulj, hogy fejlődj, hiszen lelked már így is tökéletes. Lelked már így is maga a tökéletese, végtelen szeretet. Az a dolgod, hogy ezt a csodálatos, alkotó szeretetet megnyilvánítsd itt a világban – az egód akarata ellenére is – és megalkosd azt a szeretetteli, boldog és gyógyult világot, amelyben élni vágysz. Csak azt kell megtanulnod, hogy ne a félelmeidből, kudarcaidból és fájdalmaidból táplálkozz. Csak azt kell megtanulnod, hogy minden félelmed, kudarcod és fájdalmad ellenére ott van benned az isteni szikrád, a lelked, az a csodálatos végtelen kreatív, alkotó szeretet, aki szeretne megnyilvánulni az életedben.
Ma tegyél meg legalább egy lépést afelé a szeretetteli, boldog élet felé, amelyet a lelked meg fog valósítani itt a fizikai világban is. Mindegy, milyen kicsinek, vagy elhanyagolhatónak tűnik ez a lépés, tedd meg!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnéd megteremteni a jólétedet a 2017-es évre, gyere el a Boldog új évet teremtő angyalműhelyre!

1227_napi_angyalkartya_doreen_virtue_angyali_segitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!