Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Oszd meg örömödet-bánatodat!

A mai angyali üzenet segít neked abban, hogy meggyógyíthasd saját bánatodat és mások bánatát is:

„Olyan sok Testvéred van körülötted Isten Szeretett Gyermeke. Ők mind szeretettel és boldogsággal vesznek körül téged. Ha boldog vagy oszd meg testvéreiddel ezt az érzést! Ha bánat ért, oszd meg Testvéreiddel az érzéseidet. Ne azért oszd meg a bánatodat, hogy testvéreid szolidárisak legyenek veled, és ők is osztozhassanak a szomorúságodban! Azért oszd meg a bánatodat, mert a kimondott szavak gyógyítanak. Azzal, hogy megkeresed a megfelelő szavakat, azzal, hogy megvizsgálod a bánatodat egyúttal megkezded a bánatod gyógyítását is. Ez a vizsgálódás segít feloldanod a bánatod felett érzett szomorúságot és a neheztelést. Azzal, ha kimondod a bánat szavait lehetőséget biztosítasz Testvéreidnek arra, hogy megoldást találjanak szomorú helyzetedre és megvigasztaljanak.
Ugyanígy, fordított helyzetben nem azzal segítesz Testvérednek, ha átveszed az érzéseit, ha elhiszed a gondolatait, és az ő szűrőjén át te is egyre szürkébbnek és borongósabbnak látod a világodat. Ha így teszel, ezzel Testvérednek és önmagadnak is ártasz.
Akkor jársz el helyesen, ha enyhülést adsz Testvéred bánatában: Segítsd őt abban, hogy enyhüljön a bánata, ehhez pedig az a leggyorsabb út, ha te észben tartod: Isten Szeretett Gyermekei vagytok, akik egy tökéletes, szeretetteli és boldog világot teremtetek magatok számára. Ebben a világban jelen van a félelem és a félelem szülte bánat. De jelen van a szeretet és a szeretet szülte boldogság is.
Ha miközben hallgatod Testvéred bánatát te megőrzöd mély és stabil kapcsolódásodat a benned lévő isteni szikrán keresztül Istennel, a Forrásoddal, a Szeretettel, a Boldogsággal, akkor valódi gyógyítást végzel. Ha így teszel – szavak nélkül is – meggyógyíthatod Testvéred bánatát. Ez az a gyógyító hallgatás, amelyre Testvérednek szüksége van a bánat idején.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretettel várlak egy online meditációra, amelyben az angyalok segítenek lezárni és elbúcsúztatni 2016-ot, és egy sokkal boldogabb, jobb, sikeresebb 2017-es évet teremteni neked.

1228_napi_angyalkartya_doreen_virtue_angyali_segitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!