Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Most cselekedj!

Az angyalok szerin eljött az idő a cselekvésre:

„Eljött a cselekvés ideje, Drága Gyermek! Valójában minden pillanatban a cselekvés idejét éled, de ma ezt érdemes tudatosítanod is magadban.
Az egó gyakran esik abba a tévedésbe, hogy a spiritualitás útját a tétlenség útjának, vagy az irányításról való lemondás útjának hiszi. Ezzel szemben a spiritualitás útja a cselekvés útja, a spiritualitás útja a legbensőbb vágyaid megvalósításának útja.
Amikor spirituális életet élsz, akkor szíved minden vágya könnyedén megvalósul. Amikor spirituális életet élsz, akkor nem lemondasz a cselekedetekről, hanem minden célodét és vágyadért cselekszel is.
Nem törtetésről, küzdelemről, vagy valamilyen más nehéz cselekvésről beszélünk, hanem örömteli, szeretetteli, magától értetődő cselekvésekről.
Mi az, amire a lelked mélyén vágysz most? Mi az, amit meg szeretnél tenni most?
Tedd meg azt, amire lelked mélyéből vágysz, mert azt a vágyat mi helyeztük el a szívedben, válaszul a felénk irányított kéréseidre.
Imáidra, mindig válaszolunk vágyak formájában, épp ezért érdemes követned vágyaidat és érdemes megvalósítanod azokat! Ehhez pedig jobb alkalmat, mint a mai nem is találhatnál. Ezért cselekedj most!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretettel várlak egy online meditációra, amelyben az angyalok segítenek lezárni és elbúcsúztatni 2016-ot, és egy sokkal boldogabb, jobb, sikeresebb 2017-es évet teremteni neked.

1229_napi_angyalkartya_doreen_virtue_angyali_segitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!