Angyali Segítség

Szilveszteri angyalkártya: Vigasz

Az angyalok ma segítenek neked elengedned mindazt, ami 2016-ban történt veled:

„Isten Szeretett Gyermeke, mi mindig veled vagyunk, mindig szeretettel, támogatással és vigasszal veszünk körül téged. Az angyalok szeretnek téged. Állandó, szűnni nem tudó gyógyító szeretettel fordulunk hozzád, és csak rajtad múlik, hogy ezt a szeretetet elfogadod-e tőlünk, vagy sem.
Talán úgy érzed, hogy időnként magadra hagyunk. Talán úgy érzed, hogy időnként egyedül vagy. Talán úgy érzed, 2016-ban voltak olyan nehéz pillanatok, amikor nem törődtünk veled. De ez nem igaz. Ezt csak az egód akarja elhitetni veled, aki a legnehezebb pillanataidat is arra használja fel, hogy támadjon téged, és elszakítson valódi forrásodtól a Szeretettől. Ez ellen te magad is csak szeretettel válaszolhatsz az egódnak: Ha tudatosan úgy döntesz a nehéz pillanatokban, hogy kapcsolódsz a szeretethez, kapcsolódsz Istenhez és az angyalaihoz, akkor az egód elveszti hatalmát. Ha azonban úgy döntesz, hogy az egódra hallgatsz, és a félelmekhez kapcsolódsz, akkor ezek a félelmek válnak valóságoddá.
2016 minden pillanatában veled voltunk, vigyáztunk rád, és veled leszünk 2017-ben is. Az év minden egyes napján ott leszünk melletted, szeretetet küldünk neked, támogatunk, segítünk, gyógyítunk, vezetünk és védelmezünk téged.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretettel várlak egy online meditációra, amelyben az angyalok segítenek lezárni és elbúcsúztatni 2016-ot, és egy sokkal boldogabb, jobb, sikeresebb 2017-es évet teremteni neked.

1231_napi_angyalkartya_doreen_virtue_angyali_segitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!