Angyali Segítség

Angyalkártya újév napjára: Ősz

Az angyalok segítenek megértened, hogy milyen fontos a mai nap a számodra:

„Ez az éved a bőség éve lesz Isten Szeretett Gyermek. Egész évben bővelkedsz majd Isten szeretetében, és a rád áradó gyógyító energiákban. Az azonban csak rajtad múlik, hogy mennyit fogadsz be ezekből az energiákból. Csak rajtad áll, hogy mennyi bőséget, gyógyulást, szeretetet, szerelmet, sikert és ajándékot fogadsz el a teremtőtől.
Mi, az angyalok a bőség csodálatos gyümölcseit nyújtjuk feléd már ma. Elfogadod ezt a bőséget? Elfogadod az angyali segítséget? Learatod az isteni bőség gyümölcseit, vagy hagyod, hogy azok elsorvadjanak melletted?
Már ma határozd el, hogy ebben az évben megéled azt, hogy Isten szeretett gyermeke vagy. Már most határozd el, hogy ebben az évben átveszed az Isteni bőség minden gyümölcsét, amelyet feléd nyújtunk: Az egészséget, a szépséget, a gazdagságot, a szerelmet, a szeretetet, a kreativitást, a békét, az örömöt és a sikereket. Már most határozd el, hogy követed a jeleket, amelyekkel elvezetünk téged a lehető legmagasabb szintű boldogságodhoz. Határozd el, hogy követed a belső hangodat, és a belső hangodban megszólaló égi útmutatást. Már most határozd el, hogy felismered azokat a jeleket is, amelyeket ma adunk neked. Már most is ráhangolódhatsz ezekre a jelekre, hiszen ott állunk melletted, és arról beszélünk neked, hogy mi a következő lépés, amit már ma meg tudsz tenni a boldogságod felé vezető úton.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél magadnak bőséget, szerelmet vagy egészséget teremteni ebben az évben, akkor gyere el a Boldog Új Évet Teremtő Angyalműhelyre! Kattints ide, és jelentkezz időben!

0101

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!