Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Családi harmónia

Ha úgy érzed, hogy a családodban több harmóniára van szükség, ha szeretnéd feloldani a neheztelések légkörét, vagy ha a családi kapcsolataid gyógyítására van szükséged, fordulj bizalommal angyalaidhoz:

„Isten Szeretett Gyermeke, tudnod kell hogy földi családodat tudatosan választottad meg. Olyan környezetet választottál magadnak, amely a legjobban szolgálta a célodat. Lelked talán olyan családot választott, amelyet egód túl nehéznek, vagy fájdalommal telinek találna. Lelked azonban pontosan tudta, hogy minden családtagod valódi természete a szeretet. Mindannyiukban ott van az isteni Szeretet Szikrája, és mindannyian mindig a tőlük telhető legjobbat adják neked. Talán az egójuk nem hagyja, hogy ez a legjobb olyan mély és szeretetteli legyen, mintha a lekük adná. Talán a te egód sem akarja elfogadni tőlük azt, amit adnak. Azt azonban tudnod kell, hogy még ha az egóitok egymásnak is feszülnek, a fizikai világban, a spirituális világban mély és erős szeretetkapcsolatok fűznek egymáshoz benneteket.
A honnan mi, az angyalok nézünk benneteket onnan csak ez a szeretetteli kapcsolódás látszik, és az, hogy ez a szeretetteli kapcsolódás segít meggyógyítani a nehéz helyzeteket, és a családi harcokat is.”

Ma kérd meg angyalaidat és a családtagjaid angyalait, hogy mindannyiótokat vegyenek körül mély, gyógyító szeretettel, és mindannyiótokat vezessenek el a mély és szeretetteli családi harmónia állapotába!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mihály arkangyal jóskártyák című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél magadnak bőséget, szerelmet vagy egészséget teremteni ebben az évben, akkor gyere el a Boldog Új Évet Teremtő Angyalműhelyre, január 14-én! Kattints ide, és jelentkezz időben!

0104

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!