Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Vonzalom

Ma az angyalok a siker, a boldogság és a szerelem titkát árulják el neked:

„Az egész világot a vonzás működteti. Minden vágyad egy-egy vonóhorog, amelyek hozzád vonják a vágyak beteljesülését. Amire vágysz, ahhoz vonzódsz. Olyan ez, mint a mágnes: Minden vágyad, minden álmod erős vonzást gyakorol a beteljesüléséhez szükséges emberekre, helyzetekre, lehetőségekre tárgyakra és körülményekre.
Ha követnéd a vonzalmaidat, ha mindig csak azzal foglalkoznál, amit éppen akkor vonzónak találsz hamarosan minden vágyad megvalósulna.
Az egód gyakran azzal foglalkozik, hogy listázza: Melyik vágyad miért nem valósulhat meg. Miért nem lehetsz boldog, vagy miért nem élhetsz szerelemben, pláne boldog és beteljesült szerelemben.
Ezzel szemben minden vágyad megvalósulna, boldog lennél és egy jól működő szerelmes kapcsolatban élhetnél – ha hallgatnál a vonzalmaidra, és mindig csak azzal foglalkoznál, amire a lelked mélyéből vágysz.
Talán egód nem látja az összefüggést a szívedben felbukkanó pillanatnyi vágyak és a boldog, szerelmes élet körülményeinek megteremtése között. De ne felejtsd el, hogy az egót nem iránytűként, nem bölcs tanácsadóként hoztad a földre. Az egód feladata az, hogy elhozzon ide a fizikai világba, az, hogy kiemeljen az isteni szeretet áramából, és áthelyezze ide a tudatodat. Nem pedig az, hogy magyarázza a fizikai világ törvényeit, vagy megszabja, hogy mit tegyél, és az sem az egó dolga, hogy megszabja az irányt, amerre haladsz.
Mindezek a lelked feladataihoz tartoznak. A lelked tudja, hogy mik a világ valódi törvényei, a lelked tudja, mit kell tenned és a lelked azt is tudja, merre kell haladnod.
A vágyaid, a vonzalmaid, az érdeklődésed pedig megmutatja azt, hogy hogyan mehetsz végig azon az úton, amelyet a lelked jelölt ki a számodra. Egyszerűen csak hallgass az érdeklődésedre, hallgass a vonzalmaidra, és tedd azt, amihez mély vonzalmaid elvezetnek téged.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél magadnak bőséget, szerelmet vagy egészséget teremteni ebben az évben, akkor gyere el a Boldog Új Évet Teremtő Angyalműhelyre, január 14-én! Kattints ide, és jelentkezz időben!

0105

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!