Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Anya

Édesanyáddal való kapcsolatod befolyásolja az egész világgal való kapcsolatodat és az önbecsülésedet. Bármilyen is a viszonyotok, az az angyalok és Szűz Mária ma szeretettel töltik meg kettőtök kapcsolódását:

„Én, az Égi Édesanya tudom milyen fontos neked a kapcsolatod édesanyáddal. Talán a szeretet valóságát élitek, talán kihívásokkal teli a kapcsolatotok, talán már nem fizikai testben élve támogat téged az édesanyád, de mégis tudnod kell, hogy kettőtök kapcsolata milyen meghatározó a számodra. Még, ha úgy érzed is, hogy nem azt kaptad tőle, amit szerettél volna, vagy ha látszólag már nincs is kapcsolódásotok, édesanyáddal kapcsolatos gondolataid és (eltemetett) érzelmeid meghatározzák azt, ahogy a világra és önmagadra gondolsz.
Szívesen segítek neked [Szűz Mária] abban, hogy a kapcsolódásod az édesanyáddal szeretettelivé, és harmonikussá váljon. Ha kéred meggyógyítom a köztetek lévő kommunikációt, a benned élő emlékképeket, és mindazokat a nehézségeket és kihívásokat, amelyekkel egóitok mérgezték a köztetek lévő szeretetszálakat.
Ha szeretetté válnak még a sötét emlékek is, az segít neked abban, hogy ismét felszabadult és boldog kapcsolatba kerülj a világgal, a szüleiddel, a gyermekeiddel, minden körülötted élővel, és ami a legfontosabb: Önmagaddal is.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Már csak néhány hely maradt a Boldog Új Évet Teremtő Angyalműhely, január 14-i alkalmára! Kattints ide, és jelentkezz időben!

0108

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!