Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Rafael arkangyal

Ma a gyógyító angyal, Rafael arkangyal érkezik melléd, hogy a gyógyulásodban és a gyógyításban támogasson:

„Isten Szeretett Gyermeke jogod van a gyógyuláshoz. Lehetőséged van a gyógyulásra. Mindegy, hogy mit mond az egód, vagy a többi ember egója, mindegy, hol tartasz most egy-egy betegségben vagy nehézségben, mindegy, hogy milyen állapotban van a tested az egód szerint. Mindig, minden helyzetből van gyógyulás. Mindig, minden helyzetből van teljes gyógyulás. Igaz ez a testeddel kapcsolatos nehézségekre éppúgy, mint minden más helyzetedre is. Mindig, minden helyzet meggyógyítható, mindig, minden helyzet javítható.
Ma, és minden más napon is szívesen segítek neked [Rafael arkangyal] abban, hogy meggyógyítsam a tested betegségeit, vagy az életed beteg helyzeteit, hogy megérkezhess az egészség és a boldogság valóságos állapotába.”

Ma érdemes elvégezned egy egyszerű angyalmeditációt is. Keress egy csendes, nyugodt helyet, ahol néhány percig egyedül lehetsz. Kapcsolj be relaxációs zenét, ha szeretnél gyújts meg egy gyertyát, párologtass illóolajat vagy égess füstölőt. Ülj le egy kényelmes pózban, hunyd le a szemed, és jelenítsd meg magadban a következő képeket:
Rafael arkangyal érkezik a szobába, ahol vagy. Rafael arkangyal megérinti a testedet ott, ahol annak gyógyításra van szüksége. Ha nem tudod, hogy van-e, ilyen hely, vagy, ha nem tudod, hogy hol van pontosan az a hely, akkor azt jelenítsd meg, hogy Rafael arkangyal a szívedet érinti meg. A Rafael arkangyal tenyeréből áradó smaragdzöld gyógyító fény feltölti a testedet és az aurádat, kipucol minden energiablokkot, meggyógyít minden betegséget. Addig maradj ebben a meditációs képben, ameddig az jólesik neked.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Még több hasonló angyalmeditációt találsz a 33 angyalmeditáció című e-könyvben, amellyel szívesen megajándékozlak, ha feliratkozol a hírlevelemre. Kattints ide, és kérj egy példányt a 33 angyalmeditációból!

0110

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!