Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: A vonzás törvénye

Az angyalok ma a vonzás törvényét segítenek megérteni, és jól használni neked:

„A vonzás törvénye mindig működik, és mindig hat rád. Mi angyalok is szívesen dolgozunk együtt a vonzás törvényével, hiszen ez egy olyan univerzális törvény, amely a segítségedre van, és amely jó dolgokat hoz el az életedbe.
Minden gondolatod egy-egy rezgésnek felel meg, minden gondolatod egy-egy kérésnek felel meg. A vonzás törvénye akkor is kérésként reagál a gondolataidra, ha azok valójában nem kérések, hanem kijelentések, felkiáltások vagy csak kérdések.
Minden egyes gondolatod téglaként épül be az életed építményébe, minden egyes gondolatod hozzátesz valamit az életedhez, a veled megtörténő eseményekhez, a fizikai valóságodhoz.
A vonzás törvénye nem egy elvont spirituális fogalom. A vonzás törvénye az, amely a jelenlegi fizikai valóságodat a gondolataid hatására kialakította.
Ha tetszik neked ez a valóság, ha elégedett vagy vele, akkor minden rendben van, gondolkozz tovább ugyanúgy, mint eddig.
Ha azonban változtatnál az életeden, a fizikai valóságodon, ha csak egy apróságot is szeretnél máshogyan, akkor itt az ideje annak, hogy felülvizsgáld a gondolataidat is.
A vonzás törvénye mindig azt hozza el neked, amit gondolsz. A szeretetteli gondolataid szeretetteli eseményeket szülnek. A félelemteli gondolataid eredményei a félelmetes megtapasztalások.
Ha több szeretetteli megtapasztalást szeretnél, több szeretetteli gondolatra van szükséged.”

A gondolataid szeretettelivé hangolásában segít a 33 angyalmeditáció című e-könyv Gondolat-nagytakarítás az angyalokkal című meditációs ciklusa. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

0112

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!