Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Új kezdetek

A mai angyalkártya Jeremiel arkangyal felemelő gondolatait küldi neked:

„A mai nap egy új kezdet napja. Életed minden reggelén új kezdet sarjad a múltadból. Életed minden reggele egy új kezdet, egy új élet kezdete.
Tekints a múltadra szeretettel. A múltad tett azzá, aki az itt és most pillanatában vagy. A múltad az, amely meghatározza a jelenedet, te pedig itt, a jelenben mindig eldöntheted, hogy hogyan viszonyulsz a múlthoz. Menekülhetsz előle, elfordulhatsz előle, megpróbálhatod elnyomni, vagy lezárni magadban – ha így teszel, akkor az egód szemüvegén át nézed a múltadat, és ez a félelemteli menekülés a múltad elől tönkreteszi a jelenedet és megsemmisíti a jövődet is.
Vagy tekinthetsz a múltadra a lelked szemszögéből szeretettel is. Tekinthetsz a múltadra azzal a megértő, elfogadó, gyógyító szeretettel, amely tudja, hogy a múlt már elmúlt, és semmilyen hatása sincs a jövődre. Tekints a múltadra megbocsátással, és szeretettel. Tekints a múltadra azzal a bölcsességgel, hogy tudd: Mindenki a tőle telhető legjobbat tette.
A jövőt a jelen teremti meg, a múlttal nincs kapcsolata. A múltad tett azzá, aki most vagy. De az itt és most pillanatában dönthetsz úgy hogy más leszel. Az itt és most pillanatában a tudatosságoddal és az angyalok segítségével megváltoztathatod a jövődet. De ehhez az kell, hogy szeretettel és megbocsátással engedd el a múltat.
Ha így teszel, akkor új kezdet indul az életedben.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyalok ereje tarot kártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az újrakezdésben, a múlt meggyógyításában segítenek a 33 angyalmeditáció című e-könyv meditációi és meditációs ciklusai is. Ezt az e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

0114

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!