Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Kibékülés

Az angyalok ma segítenek lezárni a múltat, és tiszta lappal folytatnod az életedet:

„Haragudni, haragot tartani csak az egó képes. A lelked, a benned lévő isteni szikra nem ismeri a harag, a neheztelés, a sérelmek fogalmát. A lelked pontosan tudja, hogy mindannyian isten szeretett gyermekei vagytok: te is, azok is, akik bántottak, és azok is, akiket bántottál.
Ma nyisd meg magad a szeretet és a megbocsátás előtt, ma nyisd meg magad az előtt a lehetőség előtt, hogy valaki visszatérjen az életedbe a múltadból. Talán olyasvalakivel találkozol, aki megsértett, talán te magad vagy az, aki a múltban bántotta önmagát, és most ideje kibékülnöd önmagaddal. Nyílj meg arra a lehetőségre, hogy ma legalább egy emberrel kapcsolatban megváltozzon a múltbéli véleményed.
Az angyalok segítenek abban, hogy kibékülj önmagaddal, vagy kibékülj másokkal. Az angyalok segítenek abban, hogy olyan mély béke és szeretet legyen a szívedben, amely segít megváltoztatni a kapcsolatot önmagaddal és másokkal is.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A kibékülésben, a megbocsátásban és az újrakezdésben is segítenek a 33 angyalmeditáció című e-könyv meditációi és meditációs ciklusai is. Ezt az e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

0116

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!