Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Egy kiváló lehetőséget ajánlanak neked!

Ne szalaszd el azt a lehetőséget, amit most ajánlanak neked!

„Az életed tele van lehetőségekkel. Az angyalaid folyamatosan úgy terelik az életutadat, hogy számtalan lehetőség kapuja mellett haladjon el. Ezeket a kapukat azonban neked kell észrevenned és kinyitnod. Te magad vagy az, aki a lehetőség-kapukat felfedezve, a kilincset megragadva átléphetsz egy jobb helyzetbe a lehetőség által. Ebből a jobb helyzetből angyalaid megint lehetőség-kapuk felé vezetik az utadat.
Ha nem veszed észre ezeket a lehetőségeket, vagy ha nem ragadod meg őket, ha okosan használva a lehetőséget nem lépsz át az általa kínált kapun, akkor továbbra is ugyanazon a pályán haladsz mint eddig.
Arra biztatunk, hogy ma figyeld és várd a lehetőségeidet Ma fedezd fel, hogy milyen csodálatos lehetőség-kapukhoz vezetnek el az angyalaid, és fedezd fel azt is, hogy hogyan nyithatsz be ezeken a kapukon.
Lehetőség-kapuid kulcsai a megbízhatóság, az eszesség, a műveltség, a kiegyensúlyozottság és a tanulás lesznek. Ahhoz, hogy észrevedd ezeket a lehetőségeket, és javítsd általuk az életminőségedet tanulnod kell. Láss most munkához Isten Szeretett Gyermeke, és lépj át lehetőség-kapuidon egy jobb, boldogabb életbe.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyalok ereje tarot kártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!