Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: A nevetés a legjobb gyógyszer

Ma Rafael arkangyal, a gyógyítás angyala szegődik melléd, hogy segítsen neked gyógyulásra lelned:

„Szükséged van a humorra, szükséged van a nevetésre, Isten szeretett gyermeke!
Amikor nevetsz, akkor veled nevetnek az angyalok és veled nevet az egész világmindenség. Talán azt hitted, hogy mi, az égi segítőid kerüljük a humort, pedig ez nem így van. A humor, a nevetés, az emberi élet fontos hozzátartozói. Olyan gyógyító gondolatjátékok, amelyek segítenek felszabadítani a benned szunnyadó pozitív energiákat, és amelyek segítenek pozitívra hangolni a rezgésedet.
A súlyos gondolatok, a nehéz helyzetek, a gondok gyakran negatívra hangolják a rezgéseidet. Ezek az alacsony rezgések pedig hozzájuk hasonló lehetőségeket és eseményeket hívnak az életedbe.
Ha tudsz nevetni ezeken – vagy bármi máson – ha tudsz mosolyogni, máris megtörted ezt a mintát.
A gyógyító humor az, amely a szeretethez kapcsolódik, amely a helyzeteket mindig jobbá teszi, amely júgy derít jobb kedvre, hogy lehetőséget ad neked a pozitív gondolatok választására.
De létezik egy másfajta humor is, amely zsörtölődő, cinikus, esetleg alpári. Ez az egó humora, amely mások kárán, vagy a saját félelmein viccelődik hangosan. Kerüld ezt a fajta fájdalmas humort, és válaszd a lélek kifinomult, szeretetteli és felemelő humorát, amely valóban segít jobbá tenni a hangulatodat.
Ma használd a humorodat és a jó kedvedet arra, hogy gyógyító rezgéseket hívj az életedbe!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!