Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Bizalom

Az angyalok ma a bizalom valódi gyógyító erejéről beszélnek neked:

„A bizalomra mindig bizalom a válasz. Az egó az, aki nem hisz ebben, és ő az, aki fel tud sorolni ezer esetet, amikor ő szeretetet, bizalmat, odafigyelést adott, de csak sérelmeket kapott cserébe. Fontos, hogy értsd: Az egó nem képes a szeretetre. Az egóban nincs semmi, ami szeretni, elfogadni, vagy bízni tudna. Az egó nem érti a bizalom jelentését vagy természetét. Ez nem az egó hibája, hiszen az egót azért teremtetted, hogy elválasszon a szeretet, a bizalom és a Fény világától. Azt várni az egótól, hogy értse a bizalmat olyan, mintha azt várnád a kerted kerítésétől, hogy értse a rózsák szépségének titkát. Lehetetlen.
A bizalomra mindig bizalom a válasz. Ha megbízol valakiben lélekből bízol meg, ha valakinek meg mered nyitni a szívedet, akkor ő is meg fog bízni benned, ő is megnyitja neked a szívedet.
A bizalomra mindig bizalom a válasz. Ha valaki nem bízik benned, az azt is jelenti, hogy te sem bízol meg benne. Akkor sem bízol meg benne, ha az egód épp megpróbálja eljátszani a bizalmat. Az egó bizalma egyfajta hadüzenet: «Erőszakkal feltépem a mellkasom, hogy megmutassam a szívem, és bebizonyítsam, hogy ő majd összetöri azt.» De az erőszakra erőszak a válasz. A hadüzenetre hadüzenet a válasz. A trükkös vizsgára trükkös vizsga a válasz. Az egó bizalomnak álcázott támadására bizalomnak álcázott támadás a válasz.
A bizalomra mindig bizalom a válasz. Ha úgy adsz bizalmat, hogy nem vársz cserébe semmit, ha úgy adsz bizalmat, hogy valóban megbízol a máikban, és nem manipulálni akarod a bizalom eljátszásával, akkor biztos lehetsz benne, hogy szeretet és odafigyelés lesz a válasz.”

Ma próbálj ki valamit: Adj bizalmat azokban a helyzetekben is, amelyekben máskor bezárkóznál, vagy elmenekülnél. Egyszerűen csak válaszd azt, hogy megbízol a környezetedben: Bízz meg a családodban, a szeretteidben, és a körülötted lévőkben is!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!