Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Manifesztációs erő

A mai angyali üzenet abban segít, hogy megteremtsd mindazt, amire szükséged van, vagy amire vágysz:

„Isten Szeretett Gyermeke nem kellene szükséget szenvedned semmiben sem. Atyád, amikor engedte, hogy ide gyere a fizikai világba, ezt azért hagyta, mert tudta, hogy nem kell éhezned, fáznod, félned és nem szenvedhetsz hiányt semmiben sem. Az az igazság, hogy amikor úgy döntöttél, hogy fizikai megtapasztalásokat szerzel még te magad is tisztában voltál ezzel.
Az egó gyakran magyarázza úgy ezt a döntést, hogy a lélek szenvedni akar, le akar mondani a test vagy a lélek számára jó dolgokról és a hiányt, a fájdalmat, a nélkülözést kell megtapasztalnia a fejlődés érdekében.
Ez az elképzelés nemcsak abszurd, nemcsak ellentmond mindennek, ami szeretetteli, de határozottan zsákutcába visz.
Isten és a lelked abban a biztos tudatban mondott igent erre a földi életedre, hogy tudták: Teremtő erőd van. Tudták, hogy a benned lévő manifesztációs erő segít megteremteni neked mindent, amire szükséged van. Tudták: minden képességed és adottságod megvan ahhoz, hogy elérd, megkapd és megvalósítsd mindazt, amire szükséged van. Teremtő erőd gondoskodik arról, hogy ne kelljen éhezned, ne legyen beteg a tested, ne kelljen fáznod. Manifesztációd erőd segítségével lemondhatsz minden szenvedésről, fájdalomról és nehézségről.
Ma válaszd ezt az utat. Ma válaszd azt, hogy nem a jó dolgokról mondasz le, hanem a rosszakról. Ma válaszd azt, hogy nem a jóllétről mondasz le, hanem a szenvedésről. Ma válaszd azt, hogy nem a jóllakottságról mondasz le, hanem az éhezésről. Ma válaszd azt, hogy nem a szerelemről mondasz le, hanem a magányról. Ma válaszd azt, hogy nem az egészségről mondasz le, hanem a betegségről. Ma válaszd azt, hogy nem a bőségről mondasz le, hanem a szegénységről.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!