Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Tehetséges vagy

Az angyalok ma az a tehetségeidről beszélnek neked, azokról a csodálatos képességekről amelyekkel megáldott téged az ég:

„Isten Szeretett Gyermeke tele vagy tehetségekkel. Talán nem is tudsz ezekről, talán vannak olyanok, akik el akarják elhitetni veled, hogy tehetségtelen, vagy értéktelen vagy. Talán az egód és a körülötted lévő egók is azt szeretnék bebizonyítani, hogy nincs semmid, amiért szeretni lehetne és nincs semmid, amivel segíthetnél magadon.
Tegnap már beszéltünk neked a teremtő erődről, de ez csak egyike végtelen számú isteni tehetségeidnek. Atyád örökségéből vagy tehetséges. Atyád úgy teremtett meg téged, hogy a szeretet számtalan képesség és tehetség formájában nyilvánulhasson meg benned.
Ha másokhoz méred magad soha nem ismered meg a valódi tehetségedet. Azzal, ha mások tehetségét figyeled, ha mások tehetségére vágysz, ha másokat akarsz utánozni, soha nem valósíthatod meg azt a csodálatos és szeretetteli életutat, amelyet a lelked választott magának. Azt a boldog életet, amelyet a lelked élni akar csak úgy találhatod meg, ha magadra figyelve felismered a saját tehetségeidet, azokat a tehetségeket, amelyek Születésed pillanatától a lelked sajátjai, és amelyeket a lelked szeretett volna megismerni, amikor ezt az életet választotta.”

Ma kérd meg angyalaidat, hogy mutassák meg: Mi az, amiben igazán tehetséges vagy, és mi az, amit valóban szenvedélyes szeretettel szeretsz csinálni. Biztos lehetsz benne, hogy azok a tevékenységek, amelyeket örömmel végzel nemcsak boldoggá tesznek, de azt is megmutatják, hogy miben vagy tehetséges.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!