Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Önbecsülés

A mai angyalkártya arra tanít, hogy lásd magad Isten és az angyalok szemével:

„Isten Szeretett Gyermeke mi pontosan annak látunk, ami vagy: Isteni gyermeknek, akit végtelen szeretet, támogatás, gyógyító energiák, bőség és boldogság vesz körül.
Tudjuk és látjuk, hogy te nem mindig ilyennek látod magad. Hogy őszinték legyünk, látjuk, hogy a legtöbbször, amikor tükörbe nézel, nem látod a szemedben megcsillanni a szeretet fényét. Talán a leggyakrabban bele sem pillantasz a tükörbe, amikor lehetőséged lenne rá. Amikor pedig egy kurta pillantást vetsz a tükörképedre, hajlamos vagy azt észrevenni, amit nem szeretsz magadon.
Milyen másnak látunk téged! Amikor mi, az angyalok rád nézünk a lángoló szeretet oszlopát látjuk. Azt a csodálatos fényt látjuk, amely Isten Szívéből sugárzik ki, azt a fényt látjuk, amely összeköti az eget a földdel. Csak a fényedet látjuk, csak a jóságodat látjuk, csak a benned lévő szeretetet látjuk – Mert ez a valóságod.
Talán nem ezt a valóságot látod magadban, talán nem ezt a valóságot éled. Ez azonban nem változtat semmit sem azon, hogy ez a Valóság.
Valódi lényed a Szeretet. Valódi lényed fényből szőtt tudatosság, amely a boldogság felé áramlik, akár segíted ezt az áramlást, akár nem. Akár érzékeled ezt az áramlást, akár nem. Önvalód a Végtelen Szeretet egy darabkája, amely szeretetet, boldogságot és békét hív az életedbe most, ebben a pillanatban is.”

Ma tudatosítsd magadban, hogy valódi lényed a szeretet. Ezt a mondatot mantraként is használhatod: Valódi lényem a szeretet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mihály arkangyal jóskártyák című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!