Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Bízz az intuíciódban

Az angyalok ma arra emlékeztetnek, hogy benned van a az a képesség, amely segít minden helyzetet megoldani:

„Olyan sokszor beszéltünk már neked Isten ajándékairól. Azokról az ajándékokról, amelyek segítenek neked abban, hogy a lehető legboldogabb, legszeretettelibb és legelégedettebb éleztet élned.
Bár hajlamos vagy arra, hogy elhidd egód butaságát, amely szerint ez a világ egy szörnyű hely, ahol minden segítség nélkül maradtál, és ahol mindenki ellened van, ahol mindenki rád támadhat.
A valóság azonban nagyon más. A valóságban egy szeretetteli helyen vagy. A valóságban csak szeretet, béke és gyógyulás vesz körül. A valóságban semmi sincs, ami megtámadhatna. A valóságban csak Isten Szeretete létezik.
Valójában még erre a szeretetteli helyre is rengeteg segítséggel érkeztél. Valójában még erre a szeretetteli helyre is olyan eszközökkel érkeztél, amelyek a legsötétebb elkeseredettség dzsungeléből is kivezetnek téged.
Az intuíciód, a belső hangod az egyik ilyen eszközöd.
Intuíciód, a benned szóló belső hang, a benned megjelenő belső képek, a benned felbukkanó érzések és a szeretetteli gondolataid segítségével vezet el téged a neked megfelelő helyre.
Bárhol is vagy, bármit is teszel, bármi is a feladatod, bármi is az akadály, amelyet magad előtt látsz, egyszerűen csak fordulj intuíciódhoz segítségért, és bízz meg abban a szeretetteli, praktikus válaszban, amelyet intuíciód ad neked.”

Ma egész nap kövesd az intuíciódat. Minden döntés, minden lépés előtt, de legalább óránként állj meg egy pillanatra, hunyd le a szemed, csendesedj el, és tedd fel magadnak a kérdést: „Drága angyalaim, mit tegyek most?” Majd várd meg, hogy az intuíciódban felbukkanjon egy válasz, és kövesd ezt a választ.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Gyógyítás tündérekkel jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

 

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!