Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Először önmagadat szeresd

Önmagad szeretete elengedhetetlenül fontos. Angyalaid ma abban segítenek, hogy jobban megszerethesd önmagadat:

„A szeretetre hajlamos vagy úgy gondolni, mint egy tárgyra. Vagy talán néhány tárgyra. Úgy gondolsz a szeretetre, mint tárgyak egy kisebb csoportjára, mintha lenne egy kupacnyi labdád. Ha ezeket a labdákat szétosztod, egyszer csak elfogynak, és egy idő után már nem tudsz újabb labdát adni senkinek. Ha valakinek a kezébe adsz egyet a labdáidból, ő akkor is birtokolhatja azt a labdát, ha neked már egy sem maradt. Ha a te kezeid üresek, a te labdáid attól még ott lehetnek másoknál.
De a szeretet nem így működik.
A szeretet nem egy tárgy, a szeretet nem is tárgyak összessége.
A szeretetet nem tudod patikamérlegen kimérni, és a szeretetet nem is oszthatod szét úgy hogy elfogyjon. Ami pedig a legfontosabb: A szeretetet nem adhatod oda másoknak úgy, hogy te nem birtoklod azt.
Igen, jól érted: Ha te nem szereted magadat, akkor nem szerethetsz másokat.
Hiába hiszed azt, hogy szereted a szeretteidet, a szerelmedet, a testvéreidet, a szüleidet, a barátaidat, ha nem szereted önmagadat, akkor valójában őket sem szereted.
Ha nem szereted önmagadat, akkor csupán az egó szeretetpótló érzéseit érezheted mások iránt: Talán bízol bennük, talán szükséged van rájuk, talán birtokolni akarod őket, talán meg akarod őket védeni, talán irányítani akarod őket és talán le akarod kenyerezni őket – de ezek egyike sem szeretet.
A szeretet energia. Nem oszthatod szét, mint a tárgyakat, de áramoltathatod, szétáraszthatod mint az energiát.
A szeretet olyan, mint a hő. A kályha csak akkor melegítheti fel a környezetét, ha maga is forró. Minél több szeretet van benned, minél jobban szereted önmagadat, annál több szeretetet adhatsz a környezetednek, épp úgy, mint a kályha, amely minél forróbb, annál jobban felfűti a környezetét, és annál jobban felmelegíti a körülötte lévő tárgyakat.
A szeretet nem egy tárgy. A szeretet energia, olyan, mint a meleg: Mindent eláraszt, nem kell méricskélned, mert mindenkinek jut belőle elég, de csak akkor tudod szétárasztani, ha téged is átjár. Minél forróbbra fűtöd magadban az önszeretet kályháját annál több szeretettel fűtheted fel a neked fontos emberek életét.”

Ma kérd meg angyalaidat, hogy távolítsák el belőled a szeretettel kapcsolatos összes tévhitet, és segítsenek erősíteni az önszeretetedet. Ne felejts el: először önmagadat kell szeretned ahhoz, hogy szerethess másokat is.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!