Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Összpontosíts!

Valóban működő problémamegoldó eszközt adnak a kezünkbe az angyalok ma:

„Összpontosíts, mert az összpontosításod gyógyító erő, amely segít rendbe tenni minden problémát, helyzetet és nehézséget.
Amire összpontosítasz, az növekedni fog. Amire koncentrálsz abból mindig többet és többet kapsz. Ahová a figyelmedet fordítod, oda energiát árasztasz. Amikor valamire figyelsz az mindig olyan, mintha felpumpálnád, megerősítenéd, felnagyítanád azt.
Ezt az erődet gyakran tudatlanul használod, kiszolgáltatva az elméd csapongásának. Gyakran megengeded a tudatodnak, hogy a múlt képeit hozza ismét eléd, és a múlt képeire fókuszálsz. Ez az, amiért gyakran beleragadsz a múltba, ez az amiért gyakran nehezen találod meg egy-egy helyzet megoldását, mert midig magára a helyzetre figyelsz. Amíg a helyzetre összpontosítasz, addig az nem változhat, hiszen addig ez a helyzet kap teremtő energiát. Amikor figyelsz valamire, azzal mindig megerősíted annak a létezését és megerősíted a változatlan állandóságát – akár szeretnéd, hogy létezzen, akár azt szeretnéd, hogy szűnjön meg, vagy legalább változzon meg.
Használd tehát teremtő módon az összpontosításodat: Összpontosíts arra, ami tetszik neked, amit szeretsz, amiről azt szeretnéd, hogy valóban állandóvá és változatlanná váljon. Összpontosíts arra, ami még nem létezik, de szeretnéd, hogy megszülessen és valósággá váljon. Ne arra összpontosíts, ami már létezik, de változtatni akarsz rajta, összpontosíts arra, amilyennek szeretnéd, hogy legyen. Arra összpontosíts, amit szeretnél, ami boldogsággal, békével és szeretettel tölt el.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!