Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Megtisztulás

Az angyalok ma segítenek neked megtisztítani az elmédet a negatív gondolatoktól:

„Isten Szeretett Gyermeke nem kell egyedül megküzdened a negatív gondolataiddal, hiszen itt vagyunk melletted és segítünk neked. Ha észreveszed magadban a negatív gondolatokat, egyszerűen csak kérj meg bennünket, hogy vegyük át tőled ezeket az alacsony rezgésű gondolatmintákat. Azáltal, hogy átadod nekünk ezeket a gondolatokat máris egy lépéssel közelebb kerülsz a legmagasabb szintű jóllétedhez. Ha megkérsz bennünket szívesen töltünk el téged szeretetteli rezgésekkel és pozitív gondolatokkal.
Ne felejtsd el: Bármikor kérheted tőlünk, hogy segítsünk megtisztítani a gondolataidat, és minden pillanatban együtt dolgozhatsz velünk azon, hogy gondolataid szeretettelibbek legyenek. Ehhez pusztán csak arra van szükség, hogy felismerd amikor a gondolataid a félelmek felé kalandoznak, és egyre alacsonyabb rezgésre hangolódnak. Ilyenkor egyszerűen csak kérd a segítségünket a gondolataid kicserélésben.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Istennők jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!