Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Ártatlanság

A mai angyalkártya üzenete valóban gyógyító és felszabadító erejű:

Ártatlan vagy. Szeretett, tökéletes és gyönyörű gyermeke vagy Istennek. Bármit is tettél, vagy nem tettél, bármit is gondoltál, vagy nem gondoltál, bármit is éreztél, vagy nem éreztél ezt az egyet senki és semmi nem változtathatja meg: Isten Szeretett Gyermeke vagy, akinek minden léptét vigyázzák az angyalok.
Lehet, hogy azt hiszed, te magad tettél valamit, amiért az angyalok, vagy Isten elhagytak, de ez sem lehetséges. Ha senki nem tehet semmit, amiért elhagynának az angyalok, akkor te magad sem tehetsz semmi olyasmit, amivel elüldöznéd az angyalaidat.
Ártatlanságod és szeretettséged öröktől fogva létezik és örökké létezni fog.
Ha nem látod magadban az ártatlan, tiszta szeretetből álló lelket, aki valójában vagy, az azt jelenti, hogy a tudatod elhitte a világ egó alapú illúzióit. Ilyenkor túl sok bűntudat, bizalmatlanság, önbizalomhiány, szégyenérzet, fenyegetettségérzés, szívfájdalom, harag, gyűlölet, stressz és félelem nehezedik a szívedre, amelyek megakadályozzák, hogy észrevedd mennyi szeretet, békesség és gyógyító erő lakozik benned.
Ma add át angyalaidnak az összes negatív érzelmet. Különösen fontos az önmagaddal szemben érzett negatív érzelmeidet átadnod az angyaloknak: a bűntudatot, az önbizalomhiányt, az önvádat és minden más önmagadat bántó érzelmedet. Angyalaid gyógyító szeretetté változtatnak minden nekik átadott negatív érzelmet, hogy ismét megtapasztalhasd a szívedben lakó szeretet és békesség érzését.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!