Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Isteni mágia

Az angyalok szerint különleges, mágikus energiák munkálkodnak az életedben, és csodákra számíthatsz ma:

„Az isteni mágia folyamatosan körülvesz téged. Ne valamiféle félelmetes hókuszpókuszra gondolj, mint a filmeken, és ne is a legendák sötét varázslataira emlékeztessen ez  kifejezés. Az isteni mágia a körülötted lévő csodákat jelenti. Az isteni mágia Isten Szeretetének varázslatát jelenti.
Ez az isteni szeretet, ez az isteni csodaerő ott van körülötted ebben a pillanatban. Sokkal sűrűbben és kézzelfoghatóbban, mint azt valaha is gondoltad volna. Ez az isteni mágia mindent körülvesz és átitat körülötted és benned is.
Ma engedd, hogy az isteni szeretet csodatévő ereje átjárjon téged, és általad a környezetedet is! Hagyd, hogy a szeretet csodát tegyen körülötted, mert a szeretet csodái valóságosak és kézzelfoghatóak.”

Ma érdemes kérned egy csodát az angyaloktól ezzel a fohásszal:
Drága angyalok! Tudom, hogy az isteni szeretet csodái körülvesznek. Kérlek, mutassátok meg nekem ma kézzelfogható, és könnyen észrevehető formában ezeket a csodákat. Kérlek, hogy tegyetek egy csodát a következő helyzetben: ………….. (A saját szavaiddal írd le azt a helyzetet, amelyben fohászra van szükséged!) Drága angyalok, köszönöm a segítségeteket és a feltétel nélküli szereteteteket.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. novakjozsefne says:

    nagyon szépen köszönöm

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!