Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Légy őszinte magadhoz!

Az angyalok ma arra biztatnak, hogy nézz szembe őszintén a vágyaiddal:

„Isten Szeretett Gyermeke a szíved mindig tudja, mi az igazság. Bár a tudatod nem mindig ismeri fel szíved valódi igazságait.
Légy őszinte magadhoz! Nézz bátran a szívedbe, és ismerd fel a szívedben lévő szeretet igazságát!
Egy olyan helyzetben vagy, amelyben rengeteg szeretetre és megértésre van szükséged. A szíved pontosan tudja, hogy ez a szeretet ott van benned és ott van körülötted. A szíved pontosan tudja, hogy ez a megértés ott van benned és ott van körülötted. A szíved pontosan tudja, hogy mekkora segítséget nyújtanak neked a körülötted lévő angyalok – akár érzed a jelenlétüket, akár nem.”
Sokszor azonban a fájdalmad és a félelmeid megakadályozzák, hogy észrevedd ezt a segítséget, és néha olyan mélyek ezek a negatív érzések, hogy azt is eltakarják előled, amire valóban vágysz.
Ma segítünk neked a szívedbe nézni, és segítünk neked abban, hogy felfedezd a szíved valódi vágyait. Segítünk abban is, hogy ezeket a vágyakat megvalósíthasd.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!