Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Egyszerűség

Az angyalok ma abban segítenek neked, hogy egyszerűen és gyorsan elérd a boldogságot:

„Isten Szeretett Gyermeke minden sokkal egyszerűbb, mint ahogyan azt most látod. Az egó az, amely szereti túlbonyolítani a helyzeteket, és amely szeret mindent sokkal bonyolultabbnak láttatni, mint amilyen a valójában. Neked azonban nem kell elhinned ezt a bonyolult látszatot.
Isten egyszerű világot teremtett. Isten szeretetteli világot teremtett. Isten teremtésében minden csoda, minden szépség, minden gyógyítás csak arra vár, hogy felfedezd őket. Isten világában nincsenek túlbonyolított szabályok, és csavaros megoldások. Isten Valóságában csak a szeretet van a maga egyszerűségében.
A szeretet azt jelenti: Kapcsolódás. A szeretet azt jelenti: Egység. Minden és mindenki Kapcsolatban áll egymással ebben az Egységben. Ennek tudása, megélése és felismerése a Valódi Szeretet. A Valódi Szeretet annak felismerése, hogy te és ő, mi és ti mind egyek vagyunk. Minden más csak ennek a túlbonyolítása.
Az egó azért keresi a bonyodalmakat, hogy elfedje az igazság egyszerűségét.
Keresd ma az egyszerűséget, és megleled az igazság felemelő valóságát.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!