Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Folytonos fejlődés

Hamarosan minden jobbra fordul az életedben, erről biztosít az angyalok mai üzenete:

„A világ folyton változik. Az élet sohasem marad ugyanolyan, mint amilyen már volt. Mindig minden új formát, új megnyilvánulást keres, és a folytonos fejlődés állapotában van.
Itt azonban a fizikai világ illúziójában az ellentéteket tapasztalod meg: Van fejlődés, és létezik a hanyatlás illúziója is. Minden, amit az emberi tudatod hanyatlásnak, romlásnak bélyegez meg, valójában a fejlődést szolgáló, elősegítő folyamat, és nem a fejlődés ellentéte.
A fejlődésnek nincs ellentéte a valóságban. Az, amiről azt gondolod, hogy rossz, hogy a fejlődés irányával ellentétes, hogy hanyatlás, valójában csak azt a célt szolgálja, hogy pontosan meghatározhasd: Merre szeretnél fejlődni. Minden pillanat, amiben nem a boldog fejlődés szeretetteli örömét tapasztalod meg azt mutatja meg neked, hogy min érdemes változtatnod, és merre nem érdemes menned. Minél több ilyen megtapasztalásod lesz, annál pontosabban tudod, hogy merre kell menned. Az pedig, hogy elindulsz-e ebben az irányban csak rajtad múlik.
Bárhogy is vagy, bárhol is tartasz az életedben, tudnod kell, hogy ez nem a végleges állapot. Ez nem az az állapot, ahol bemerevedik a világ, ez nem az az állapot, amelyet életed hátralévő részében tapasztalsz. Ez az állapot változni fog. Ha a benned lévő szeretetre hallgatsz, ha a boldogság és az öröm érzését keresed, akkor ez az állapot fejlődésnek indul. Attól függetlenül így van ez, hogy most mennyire érzed magad boldognak vagy boldogtalannak. Mindig lehetsz egyel boldogabb, hiszen a folytonos fejlődést tapasztalod meg.
Ha pedig a szeretet helyett a félelmeidre, a fájdalomra és a tehetetlenség érzésére hallgatsz, akkor újabb formáit ismerheted meg annak az útnak, amelyen nem érdemes menni. A nehézség és a félelem újabb megtapasztalásai mutatják majd neked, hogy az irány nem erre van, hogy a fejlődés nem erre vár. De ettől még létezik a fejlődés. Csak meg kell értened a számodra kellemetlen állapotok, a betegségek, a nehézségek, a kudarcok, a szenvedés és a félelem mögött meghúzódó üzenetet: Nem ez a jó irány.
Ne felejtsd el: A betegség, a nehézség, a kudarc, a szenvedés, a félelem és a fájdalom nem égi üzenet. Ezeket nem mi küldjük neked, ezeket az egód félelmei készítik elő neked azzal, hogy letérítenek az égi szeretet és a folytonos fejlődés útjáról.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!