Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Elengedés

Mihály arkangyal ma segít neked abban, hogy elengedd mindazt, ami akadályoz a boldogságod elérésében és megtapasztalásában.

„Az egód szeret gyűjtögetni A félelemteli részed az, amely arra biztat, hogy tartsd meg mindazt, ami már nem szolgál téged, az egód az, aki ragaszkodik minden olyan helyzethez, emberhez és tárgyhoz, amelyek valójában már csak félelmet, nehézségeket és fájdalmat okoznak neked. Az egód a megszokott félelmeket szereti, amelyek talán kellemetlenek, de legalább olyan kellemetlenséget okoznak, amelyeket már megszoktál, így tudod, mire számíts.
Az egó attól fél, hogy ha elengeded a megszokott nehézségeket, akadályokat, azokat az embereket, akik már csak fájdalmat okoznak neked, és azokat a helyzeteket, amelyek rosszak neked, akkor valami rosszabb jön majd.
Az egód azonban téved.
Mindig jobb jön.
Ez az Univerzum egyetemes törvénye: Az energia a magasabb rezgés felől halad az alacsonyabb felé. Abban a pillanatban, hogy megnyitod magad a változásra, abban a pillanatban, hogy hajlandó vagy elengedni azokat a nehézségeket, amelyek megakadályoznak a boldogságban, azonnal szeretet, öröm és gyógyító energia árad a helyükre. Ez pedig jobbá teszi a megtapasztalásaidat, a veled történő eseményeket is.
Ma tegyél egy próbát. Add át nekem [Mihály arkangyalnak] és az angyalaidnak mindazokat a nehézségeket, fájdalmakat, kapcsolatokat, ügyeket és helyzeteket, amelyek már csak fájdalmat, szenvedést, félelmet okoznak neked, és amelyek már csak akadályoznak téged.”

Ma érdemes elmondanod egy ehhez hasonló fohászt:
„Drága Mihály arkangyal! Kérlek, gyengéd szeretettel oldd le rólam és az életemről mindazokat a helyzeteket, döntéseket, ügyeket, feladatokat és embereket, amelyek már csak fájdalmat, szenvedést és félelmet okoznak nekem! Kérlek, segíts, hogy ez az elengedés nekem és minden más érintettnek is a legmélyebb gyógyulást, örömöt, boldogságot és szeretetet jelentse!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!