Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Kedvező változás

Tegnap Mihály arkangyal arról beszélt nekünk, hogy hogyan tarthatjuk kívül a környezetünk energiáit a saját energiamezőnkön. Ma az angyalok továbbviszik ezt az üzenetet, és arról beszélnek nekünk, hogy a kedvező változások bármikor elkezdődhetnek az életünkben, akár most ebben a pillanatban is:

„Kedvező változás vár rád, már most, ebben a pillanatban. Gyakran azért nem kedvezőek a veled történő események, mert épp valamilyen számodra kedvezőtlen tendenciára fordítod a figyelmedet. Ne felejtsd el: Amire figyelsz, abból kapsz egyre többet. Amiről elfordítod a teljes figyelmedet (és nem csak azt mondogatod magadnak, hogy nem akarsz figyelni rá) abból pedig egyre kevesebbet kapsz. Amíg a figyelmedet az egód irányítja, és amíg arra figyelsz, amitől félsz, addig félelemteli események érkeznek hozzád. Amíg a sérelmeidet őrizgeted, addig sérelemteli események érkeznek hozzád. Amíg az aggodalmaid szűrőjén át tekintesz a jövőbe, addig aggodalmak érkeznek hozzád.
A mai nap, ez a pillanat, az itt és most pillanata épp alkalmas arra, hogy kedvező változásokat indíts el az életedben. Fontos, hogy megértsd: Várhatsz arra, hogy ezek a kedvező változások külső forrásból induljanak el, várhatod, hogy szerencséd legyen, de sokkal gyorsabb és hatékonyabb, ha te magad vagy ezeknek a kedvező változásoknak az elindítója. Sokkal gyorsabb és hatékonyabb, ha megszünteted a kiszolgáltatottságodat a körülötted szabadon áramló energiáknak, és ha minden erőddel a saját energiádra, a saját világodra koncentrálsz.
Ma döntsd el, hogy kedvező változásokat szeretnél az életedben. Legyél nagyon határozott, és nevezd meg azokat az életterületeket, amelyekben ezeket a kedvező változásokat szeretnéd elindítani. Meny még mélyebb rétegekbe, és nevezd meg az ügyeket, a helyzeteket, amelyekkel kapcsolatban kedvező változásra van szükséged. Nevezd meg az embereket, akikkel kapcsolatban kedvező változásra van szükséged.
Sorolj fel minél több ügyet, amelyekkel kapcsolatban kedvező változásra van szükséged, de ne nevezd meg azt a kimenetet, ami szerinted kedvező változás. Egyszerűen csak kérj egy kedvező változást, de bízd az Égre, hogy mi lesz az. Bízd ránk, az angyalokra, hogy ezt a kedvező változást formába öntsük neked.”

Ma érdemes elmondanod az alábbi fohászt is:
„Drága angyalok! Úgy érzem, kedvezőtlen változások zajlanak ebben az ügyben (itt nevezd meg a helyzetet; meséld el, hogy mi nyomaszt). Én nem akarom már ezt a negatív megtapasztalást. Kérlek, angyalok vegyétek át tőlem mindazt a nyomasztó gondolatot, érzelmet, alacsony rezgésű energiát, amelyek lehetővé tették ezeket az eseményeket. Kérlek, töltsetek fel ragyogó angyalfénnyel, amely segít, hogy új, pozitív gondolataim, új, pozitív érzelmeim szülessenek ebben a helyzetben. Kérlek, ma történjen kedvező változás ebben az ügyben.”
Ezt a fohászt akár többször is elmondhatod, olyan gyakran használhatod, amilyen gyakran csak szükségét érzed.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek  jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Töltsd le most a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvet, amelyben a negatív gondolatokat kitakarító meditációkat is találsz!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!