Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Pályamódosítás

A mai angyalkártya sokak segélykérésére, bizonytalanságára, zavaradottságára ad választ nekünk. Ma Chamuel arkangyal érkezik hozzánk segítő, felszabadító üzenetével:

„Olyan sokan felejtitek el születésetek után az életcélotokat, és olyan hihetően magyarázzátok egymásnak, hogy Isten biztosan valamilyen lehetetlen, bevégezhetetlen és nehéz feladatot, a „nehezebb utat” jelölte ki nektek, hogy az igazság egyszerűségét elsőre talán el sem hiszitek. Isten nem akarja, hogy szenvedjetek. Isten nem akarja, hogy a keskenyebb, a nehezebb, vagy a járhatatlan úton haladjatok végig életeteken. Hogy is akarhatná ezt? Aki ezt állítja, az nem ismeri Istent, az isteni Szeretet mély Bölcsességét. Isten azt akarja, hogy boldog legyél. Isten azért teremtette meg ezt a világot, hogy a boldogságot, a szeretetet, a békét tapasztald meg. Isten azért adott neked teremtő erőt, hogy a saját boldogságodat teremthesd meg. Az egó azonban arra használja ezt a teremtő erőt, hogy nehézségeket, szenvedést, fájdalmat, betegséget teremtsen, mert szerinte csak ez lehet Isten terve és akarata. Az egó nem ismeri Istent. Az egó csak a félelmet ismeri, és félelemből alkotta meg istenképét. 
Isten Szeretett Gyermeke, itt az ideje, hogy elengedd a félelem istenét, és a szívedbe helyezd a Szeretet Istenét, azt a Szerető Istent, aki egyetlen határozott életcélt adott neked: A boldogság megtapasztalását, a Szeretet szavának követését.”

Ma válaszd a szeretetet. Hagyd, hogy a szívedbe az angyalok elültessék a Szeretet magjait, és hagyd, hogy a végtelen égi Szeretet hozza meg a döntéseidet. Válaszd a szeretetteli kapcsolódást és a békét egész nap, minden helyzetben, minden pillanatban.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!