Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Érdeklődés

A szombati angyali üzenet segít bennünket egy lépéssel tovább haladni a megkezdett utunkon. Ma az angyalok azt mutatják meg, hogy hogyan léphetünk tovább bármely élethelyzetből egy jobb, boldogabb élet felé:

„Tegnap azt mondtuk neked, hogy az élet olyan, mint egy egzotikus nyaralás, egy utazás ismeretlen tájakra, ahová a lelked a Végtelen Szeretetből indult. Az egód, aki nem ismeri Forrásodat, a Végtelen Szeretetet és semmit sem tud annak bölcsességéről azt hiszi, hogy Atyád minden támogatás nélkül engedett utadra. Sőt! Az egód szívesen fantáziál arról, hogy Atyád haragszik rád, amiért útnak indultál, és kitagadott örökségedből, amiért megtagadtad őt.
A lelked pedig pontosan tudja, hogy nem tagadtál meg senkit, egyszerűen csak élményekre, megtapasztalásokra, kalandokra vágytál. A fizikai megtapasztalás vágya indított el ezen az úton, és Atyád örömmel engedett el erre az utazásra.
Nemcsak elengedett, de útravalót is csomagolt neked, és ajándékokkal halmozott el indulásod előtt.

Az angyalok Isten ajándékai számodra. Olyan kísérők, és segítők, akiket Atyádtól kaptál azért, hogy az életed valóban izgalmas, élménydús és biztonságos utazás legyen a számodra. De mi csak a kísérőid vagyunk. Nem ismerjük az útitervedet, nem ismerjük a nyaralásod tervezett útvonalát, nem tudjuk, mi mindent szeretnél felfedezni. A térkép és az iránytű nálad van. Mi segítünk neked, visszük a csomagodat – ha átadod nekünk – de az irányt mindig te szabod meg.

Atyád másik fontos ajándéka számodra egy iránytű, egy olyan iránytű, amely mindig a boldogság felé vezető utat mutatja, és amely mindig a jobb élet felé vezet – ha használod.
Ezt az iránytűt indulásod előtt a lehető legbiztosabb helyre helyezted: A szívedbe.
A szíved pontosan tudja, hogy merre vezet az út a boldogságodba. Neked csak annyi a dolgod, hogy figyeled az érzéseidet, figyeled az érdeklődésedet. Ha valami felkelti a kíváncsiságodat, ha valami szeretettel vonz téged, az azt jelenti, hogy ez olyasmi, ami része az utadnak, amerre érdemes elindulnod.

Minden lépésed előtt érdemes ellenőrizned az iránytűdön, hogy ez a boldogság felé vezet-e: figyeld meg, hogy ez a lépés milyen érzést kelt benned. A félelem, a rettegés, az agresszió, a csak azért is akarom érzésével tölt el? Vagy inkább a szeretet, a béke, a megnyugvás a boldogság és a szétáradás érzésével tölt el? Ez utóbbiak, a szeretetteli érzések származnak belső iránytűdből. Abból a navigációs eszközből, amelyet Istentől kaptál, hogy mindig megtaláld a valódi utadat.”

Emlékszel? Tegnap elmondtunk egy imát. – Ha van kedved, mostantól életed minden napján elmondhatod a saját imádat. – Mára már meg is érkezett a válasz az imádra, ott van a szívedben, ott van a belső iránytűdön. Ma ismét csendesedj el, ezúttal kérdezd meg magadtól, mi az, ami felkeltette az érdeklődésedet: Mi az, amire a szíved vágyik? Mi az, amire a benned lévő Szeretet vágyik? Ez az irány, amelyben érdemes elindulnod ma – és életed minden egyes napján.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!