Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Bocsáss meg magadnak

A mai angyalkártya sokunk kérdésére válasz. Úgy látom, mostanában sokan küzdenek az önmagukkal szembeni bűntudattal, sokan hibáztatják magukat, és sokan hiszik azt, hogy mindent végleg elrontottak. Ha te is küzdesz ezekkel az érzésekkel, ha téged is gyötör a bűntudat, vagy, ha egyszerűen csak nem érzed elég jónak magadat, neked szól ez az angyali üzenet:

„Isten Szeretett Gyermeke, szeretnénk, ha egy pillanatra megállnál, és elgondolkodnál a szavainkon: Isten Szeretett Gyermeke vagy. Isten szeret téged. Nem haragszik rád, nem akar megbüntetni semmiért. Sem azért amit tettél, sem azért amit elmulasztottál, sem azért amit mondtál, sem azért amit elhallgattál. Isten csak szeret téged.
Isten csak szeretetet és segítséget küld neked, de egód ezt nem hiszi ezt el. Egód a bűntudat felé fordult, egód a bűntudatban és a bűnben hisz. Egód érdeke, hogy bűnösnek hidd magad, hiszen ezzel a hittel táplálja a félelmeidet, ezzel a hittel tart távol téged a Szeretettől.
Valójában nem vagy bűnös. Isten szemében nem vagy bűnös. Isten jól tudja, hogy mindez a fizikai világ, amelyet ma még igaznak hiszel, csak egy álom csupán. Talán rosszat álmodtál. Talán azt álmodtad, hogy rosszat teszel. De ez csak egy álom. Ahogy te sem büntetnéd meg a gyermekedet azért, mert rosszat álmodott, Isten sem büntet meg téged – vagy bárki mást – azért, mert rosszat álmodott.
Isten Szeretett Gyermekeként ártatlan vagy. Azzal, ha megbocsátasz magadnak, ha hajlandó vagy elengedni a bűntudatot arra nyitod meg magadat, hogy az angyalok megmutathassák: Isten és angyalai milyen tökéletes, szeretetteli, erős és gyógyító erejű léleknek látnak.
Az angyalok és Isten mindig olyannak látnak, amilyen valójában vagy. Ők mindig a lelked teljes szépségét látják, azt a szeretetet, amelyet idehoztál ebbe az álomba. Ne felejtsd el: Lelked valódi célja az volt, hogy a szeretetről tanítson önmagának és másoknak is. Lelked valódi célja a szeretet árasztása a Föld bolygóra és annak minden egyes lakójára.”

Ma válaszd a megbocsátást, méghozzá az önmagadnak való megbocsátást. Érdemes egész nap mondogatnod ezt a mantrát: „Szeretem magam, megbocsátok magamnak.” Ha ma bármilyen nehézséggel, megoldandó feladattal találkozol, vagy, ha bárkivel vitába keverednél, egyszerűen csak mondd el magadnak: „Ez a helyzet nem akadályozza meg azt, hogy szeressem magam. Megbocsátom magamnak, hogy ez a helyzet kialakult, és szeretetből döntök ebben a helyzetben. Most azt cselekszem, amit a Szeretet is tenne ebben a helyzetben.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!