Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Gyermekek

A mai angyalkártya segít megoldani az életünkben jelenlévő nehézségeket, feladatokat:

„Isten Szeretett Gyermeke vagy. Egy gyermek, akit minden pillanatban körülvesz az isteni szeretet. A világ amelyet talán nagynak és veszélyesnek látsz valójában egy játszótér, ahová atyád küldött, hogy játszhass, alkothass és jól érezd magadat.
Tudnod kell, hogy ebben a fizikai világban pontosan olyan biztonságban vagy, mint a gyermekeid, akik a játszótéren játszanak.
Néhány gyermek talán durvává válik játékközben. De gyermekeid mindig otthagyhatják ezeket a nyomasztóvá váló játékokat, ezért nem aggódsz miattuk.
Ugyanez a helyzet Istennel is: Isten tisztában van vele, hogy néhány gyermeke talán durvává válik játék közben, és talán az egója szavára hallgat, ahelyett, hogy a Szentlélek szeretetteli szavára figyelne. De Isten azzal is tisztában van, hogy te bármikor otthagyhatod ezeket a játszótársakat. Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy a benned megszólaló Szeretetre hallgatsz, és követed azt a vezettetést, amellyel elvezet téged más játszótársakhoz.
Egód talán azt hiszi, hogy ez a játszótér a valóság, és talán hisz azoknak a gyerekeknek, akik azt játsszák, hogy okosabbak, erősebbek, hatalmasabbak másoknál.
Lelked azonban pontosan tudja, hogy ez nem lehetséges. Lelked pontosan emlékszik arra, hogy ti mind egymás egyenlő testvérei vagytok. Lelked arra is emlékszik, hogy mindez csak egy játszótér, ahol bármikor kereshetsz magadnak új társakat, új játékokat egy szeretetteli és gyógyító játékhoz.”

Ma gondolj magadra gyermekként. Ma gondolj magadra Isten Szeretett Gyermekeként. Bármilyen feladatot is szeretnél ma megoldani, hagyd, hogy ebben a helyzetben gyermeki éned álljon helyt. Hagyd, hogy ebben a helyzetben belső gyermeked megmutassa: Mi az a szeretetteli megoldás, amelyet ő választana.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!