Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Törődj magaddal!

Szűz Mária* segít neked abban, hogy mélyebb, szeretettelibb kapcsolatod lehessen önmagaddal. Mária mai üzenete arra biztat, hogy gyengéd önszeretettel törődj magaddal:

„Drága gyermek, elhagyatottnak és összezavarodottnak tűnsz. Megértem ezt a zavarodottságot, megértem a félelmeidet, és megértem a legmélyebb érzéseidet. Mindig fordulhatsz hozzám szeretetteli útmutatásért, mindig fordulhatsz hozzám gyógyító vigaszért és anyai támogatásért.
Arra bíztatlak, hogy ismerd fel: Te vagy a legfontosabb személy az életedben. Te vagy a legfontosabb gyermek az életedben.
Talán arra vágysz, hogy mások törődjenek veled. Talán arra vágysz, hogy a szüleid, a testvéreid, a szerelmed, a barátaid, a munkatársaid, az emberek többet törődjenek veled. Miközben olyan mély és égető ez a vágad, nem veheted észre a nyilvánvalót: Amíg te nem törődsz magaddal, amíg te nem engeded meg magadnak a gyengédség és az önszeretet érzését, addig mások sem tudnak törődni veled.
Ne másokat akarj rávenni arra, hogy törődjenek veled. Te magad törődj magaddal!
Vedd körül magadat önszeretettel. Vedd körül magadat örömteli energiákkal. Vedd körül magadat békés energiákkal. Teremtsd meg a saját boldogságodat.
Mi, égi segítőid mindig itt vagyunk veled, hogy támogassunk ebben. Nincs szükséged földi segítségre ahhoz, hogy szeretettnek, gondoskodással körülvettnek, és boldognak érezd magad. Ugyanakkor abban a pillanatban, hogy megszületik benned az a bizonyosság, hogy gondoskodás és szeretet vesz körül téged, a körülötted lévő emberek is elkezdenek szeretettel figyelni rád és törődni veled.”

*Szűz Mária, Jézus édesanyja egy csodálatos gyógyító lélek, aki boldogan együtt dolgozik veled, attól függetlenül, hogy milyen vallású vagy, vagy hogy hiszel-e az ő létezésében. Szeretetteli anyai energiáival minden pillanatban gyógyító, támogató jelenléttel vesz körül téged, ha megkéred erre őt.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!