Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Ciklusok és ritmusok

Az angyalok ma segítenek neked megtalálnod a saját ritmusodat, és a saját tempódban elérni a céljaidat:

„Isten Szeretett Gyermeke ma figyeld meg a benned működő ciklusokat és ritmusokat.
Talán azt hiszed, hogy mások tempója szabja meg a te haladásodat, talán azt gondolod, hogy neked alkalmazkodnod kell mások ciklusaihoz és ritmusaihoz. De ez tévedés.
Figyeld meg: ha más tempóját akarod felvenni, azzal mindig feszültséget okozol magadnak.
Neked, és minden testvérednek megvan a saját ritmusotok. Az a dolgod, hogy a saját tempódra figyelj, a saját ciklusaidat kövesd, a saját ritmusodra táncolj.
Amikor a saját tempódban haladsz, akkor mindig gyorsan és kényelmesen megérkezel oda, ahol lenned kell, akkor, amikor ott a helyed. Ha figyelsz a saját tested, energiarendszered, érzelmeid és gondolataid által diktált ritmusra, akkor a szinkronicitás is melléd áll, és csodálatos egyidejűségeket, szerencsés „véletleneket tapasztalsz meg”. Ha azonban kiszakítod magadat a saját ciklusaidból, és mások ciklusait kezded el követni, akkor a „szerencse is elpártol mellőled”, a szinkronicitás nem tud veled együtt dolgozni, és ezért azt érezheted, hogy sohasem vagy jókor jó helyen.
Ma lépj szövetségre a szinkronicitás törvényével, azzal a törvénnyel, ami kimondja, hogy ha a saját ritmusodat követed, akkor mindig a legjobb pillanatban leszel a legjobb helyen.
Ma figyelj a saját ritmusodra, és a saját ritmusodban tedd a dolgodat, ne másokéban!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Istennők jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!