Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Kötelezd el magad

Pénteken kötelezd el magad amellett, amit szeretnél. Kötelezd el magad amellett, amire vágysz, kötelezd el magad a céljaid mellett. Ebben segít neked Mihály arkangyal:

„Hatalmas erő van a döntéseidben, hatalmas ereje van a valódi elhatározásaidnak. Talán ezt nem érzed mindig, és talán nem is tapasztalod meg mindig, hiszen a világ körülötted olyan sok bizonytalanságot és határozatlanságot kínál neked.
Azzal, ha határozott döntést hozol, azzal, ha határozottan felvállalod a vágyaidat és céljaidat magad előtt, az emberek előtt és az angyalok előtt meggyorsítod a vágyaid beteljesülését. Azzal, ha tisztán és világosan megfogalmazod, amit szeretnél, azzal, ha  mások előtt is beszélsz a céljaidról nagy lépést teszel előre a beteljesülés felé.
Az, hogy elkötelezed magad egy-egy vágyad, célod mellett azt is jelenti, hogy nem hagyod magad lebeszélni róla, nem hagyod, hogy mások elvegyék a kedvedet ezektől a vágyaktól. Ne attól tedd függővé, hogy mit teszel, hogy mások egója hogyan reagál a terveidre. Azt, hogy mit teszel egyedül a lelked, a benned lakó szeretet határozhatja meg. Kötelezd el magad e mellett a szeretet mellett és a szeretetben megnyilvánuló vágyak és célok mellett.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mihály arkangyal jóskártyák című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!