Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Szabadulás

A mai angyali üzenet a szabadulás örömhírét hozza el neked:

„A nehézség ideje elmúlt, most a megszabadulás vár rád Drága Gyermek.
Isten Szeretett Gyermeke vagy, aki megfeledkezett származásáról, Atyja ajándékairól és örökségéről. Itt az ideje, hogy megszabadulj végre azoktól a félelmektől és tévhitektől, amelyek megakadályozzák, hogy ismét összekapcsolódj a Forrásoddal a Szeretettel.
Ma segítünk neked felfedezni magadban ezeket a félelmeket és tévhiteket. Ma segítünk neked magadban észrevenni, hogy mi minden van, amellyel egód elvonja a figyelmet a benned lévő Isteni Szikráról, a Végtelen Szeretetről, az igazi Önvalódról.
Ma segítünk neked elengedned ezeket a félelmeket és tévhiteket. Nem kell megküzdened az egóddal, nem kell leküzdened a félelmeket és nem kell bebizonyítanod, hogy a tévhitek gyermeki tévedések csupán. Mindez nem a te feladatod. Tőled csak annyit kérünk: Fogadd el a gondolatot, hogy talán tévedésben élsz. Fogadd el a gondolatot, hogy talán a félelmeidre hallgatsz. Fogadd el a gondolatot, hogy talán az egód szemüvegén keresztül nézed a világodat, és az egód szűrőjén át értelmezed a híreket, amelyek eljutnak hozzád.
Ha ezt a koncepciót el tudod fogadni, az már elég ahhoz, hogy segítsünk. Kérd meg angyalaidat, hogy gyengéd szeretettel oszlassák el a félelmeidet, és emeljék le rólad egód sötét szemüvegét. Arra is megkérheted angyalaidat, hogy segítsenek felismerni, és megélni, hogy valóban Isten Szeretett Gyermeke vagy, aki sohasem hagyta el Atyja szerető ölelését. Pusztán elszundítottál Atyád ölében, és most egy különös, félelemteli rémálmot látsz.
Biztonságban vagy. Álmodhatsz boldog és szeretetteli álmot is.”

Ma legalább egyszer szánj rá időt, hogy megkérd angyalaidat félelmeid eloszlatására.
Ha így teszel, angyalaid megszabadítanak mindattól a félelemtől, amely megakadályozta, hogy összekapcsolódj az angyalokkal és a Végtelen Szeretet gyógyító áramlásával. Ha pedig szükségesnek érzed, naponta többször is megkérheted erre angyalaidat. Akár minden nap minden órájában megkérheted angyalaidat arra, hogy gyógyítsák meg a félelmeidet és változtassák szeretetté azokat.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Gyógyítás tündérekkel jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!