Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Nyugalom

Az angyalok ma vágyaid megvalósításának, a céljaid elérésének egy egészen különleges módszeréről beszélnek neked. Egy olyan módszerről, amely sokkal hatékonyabb minden más megoldásnál, mégis olyan ritkán választjuk ezt a módszert:

„Nyugodj meg! Állj meg! Ne siess, ne rohanj, ne haladj! Ne cselekedj! Ma válaszd a nyugalmat!
Az egód elhiteti veled, hogy cselekedned kell, az egód elhiteti veled, hogy a kétségbeesett rohanás, a kapkodás, az egó akaratának fizikai érvényesítése az egyetlen célravezető megoldás. Természetes, hogy ezt hiteti el veled, hiszen ő ebben hisz. Az egó akarata valóban csak akkor érvényesül, ha a félelmeidre hallgatva, a félelmeid elől menekülve kapkodsz, ész nélkül cselekszel, rohansz és mindent te akarsz megtenni.
Isten Szeretett Gyermeke vagy. Atyád meg akart kímélni minden nehézségtől, minden feladattól, minden küzdelemtől, azért egy olyan világot teremtett, ahol mindent megkapsz, amit megvágysz. Atyád olyan világot teremtett, ahol mindent megcsinálnak helyetted az angyalok, és ahol mindent elhoz hozzád az isteni jólét áramlása. Neked csak annyi lenne a dolgod, hogy kiválaszd azt, amit szeretnél megtapasztalni, és hagyd, hogy mindez megtörténjen veled.
Talán csodálkozol, hogy már évek óta küzdesz valamiért, vagy valami ellen, mégsem azt kapod, amit szeretnél.
Mert nem a te dolgod, az, hogy megszerezd.
Az angyalok dolga az, hogy elhozzák neked azt, amire szükséged van.
A te dolgod, hogy kiválaszd, amit szeretnél, és átvedd tőlünk.
Ma válaszd a nyugalmat. Bármit is mondd az egód, bármit is súgnak a benned lévő félelmek, ma válaszd a nyugalmat.
Állj meg, ülj le, csendesedj el és pihenj. Élvezd a pihenést. Élvezd a napfényt. Élvezd a békédet. A vágyaid teljesítését, a céljaid megvalósítását pedig bízd ránk, az angyalokra.”

Ma tedd azt amit az angyalok javasolnak: Iktass be a napirendedbe extra pihenőket. A pihenő elején őszintén mondd el az angyaloknak, hogy mire vágysz tőlük, majd hunyd le a szemed, és figyelj a légzésedre. Szánj arra legalább 15 percet, hogy elcsendesedve, befelé figyelve, lehunyt szemmel lélegezz. Minden zavaró, sürgető, bántó gondolatot eressz szélnek a kilégzéseddel. És csak élvezd a lassú, mély légvételek ritmusát. Érdemes ezt az angyali pihenést ma kétszer-háromszor vagy még többször megismételned.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!