Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Kérd meg a testedet, hogy üzenjen neked

Ma Rafael arkangyal gyógyító üzenete szól hozzád:

„A tested egy csodálatos műszer, amelyet arra terveztek, hogy üzeneteket közvetítsen a fizikai és a spirituális világ között. Minden, amit a testedben érzel üzenetet hordoz a számodra. Mindazt, ami veled történik a testeden keresztül közvetíted a spirituális világba.
Tested, ez a csodálatos eszköz arra teremtetett, hogy mindig jól működjön, ha pedig elromolna, meg tudja javítani magát. Tested minden pillanatban kifejezi a szükségleteit, és minden pillanatban megmutatja neked, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy meggyógyuljon. Neked csak fel kell ismerned ezeket az üzeneteket és követned kell ezeket.
Ma hallgass a testedre, ma figyeld meg a testedben zajló folyamatokat, és vedd észre milyen módon mutatja meg neked a tested azt, hogy mire vágyik. Ma figyeld a testeddel, a táplálkozással, a mozgással kapcsolatos vágyaidat és sürgető késztetéseidet mert ezekből tudhatod meg, hogy hogyan gyógyulhat meg a tested.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!