Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Családtörténet

Az angyalok ma arra biztatnak, hogy végezz egy kis családgyógyítást magadban. Mindegy, hogy a vér szerinti, vagy a választott családodban vannak-e nehézségeid mostanában, érdemes ezeknek a helyzeteknek a mélyére ásnod, és a szeretet valamint a megbocsátás erejével gyógyítanod őket:

„Isten Szeretett Gyermeke vagy. Az egész világ a családod. Minden ember, akivel kapcsolatba kerülsz a testvéred. Ők is Isten Szeretett Gyermekei. Mindegy, milyen a kapcsolatotok, mindegy, mi történik köztetek, valójában lélektestvérek vagytok.
Vannak lélektestvéreid, akikkel arra szövetkeztél, hogy a fizikai családod lesznek itt a földön. Hiszen fizikai apa és anya nélkül egyetlen lélek sem kaphatna fizikai testet.
Vannak lélektestvéreid, akikkel arra szövetkeztél, hogy a barátaid, kollégáid, üzletfeleid lesznek itt a fizikai világ illúziójában, és vannak azok, akikkel szerelmes kapcsolatot, szexuális kapcsolódás választottatok.
Ők mind a lélekcsaládod. Mindegy, milyen a viszonyotok a földi szempontok szerint, mindegy, hogy szeretet vagy gyűlölet van-e köztetek, valójában egy nagy család részei vagytok.
Ma meggyógyíthatod a lélekcsaládodban lévő nehézségeidet. Ma utánajárhatsz annak, hogy ezek a nehézségek hogyan keletkeztek, és átadhatod nekünk [az angyaloknak] ezeket a nehézségeket. Egyszerűen csak idézd fel azokat a fájó, sérelemteli emlékeket és gondolatokat, amelyekkel nem tudsz mit kezdeni, és add át őket nekünk [az angyaloknak], hogy a fénybe vihessük azokat, és az Isteni Gyógyító Szeretettel meggyógyíthassuk azokat. Azzal, ha egy-egy fájdalmas emléket átadsz nekünk nem veszíted el ezeket, pusztán lehetőséget teremtesz arra, hogy a szeretet és a megbocsátás erejével meggyógyítsuk az életedet és a nehézségeidet.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!