Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Összpontosíts a szolgálatra

Az angyalok ma arról beszélnek neked, hogy hogyan találhatod meg a boldogságot és a bőséget az életben:

„Isten Szeretett Gyermekeként mély, kitörölhetetlen, ősi vágy él benned arra hogy segíts másoknak. Emiatt van az, hogy minden módszert, gondolatot, döntést, eseményt, amelyek boldoggá tettek szeretnél megosztani másokkal. Ez az ősi vágy az, amely miatt folyton tanácsot adtok egymásnak, és ez a vágy az, ami azt a gondolatot elülteti benned, hogy meg kell mondanod másoknak, mit tegyenek, és hogyan éljenek. Ez az a vágy, amely miatt az egó azt gondolja, hogy szabályokat kell hoznia, és szabályozni kell, hogy ki mit tegyen a saját jól-léte érdekében.
De az egó most is téved. A vágyad arra szól, hogy segíts másoknak boldoggá válni. De azzal, ha megosztod velük (vagy rájuk kényszeríted) azt ami téged boldoggá tett, még nem feltétlenül válnak boldoggá.
Ha valóban boldoggá akarsz tenni valakit, azt kérdezd meg tőle: Téged mi tesz boldoggá. Ha nem tudja a saját válaszát, segíts neki megtalálni azt. Ha pedig már megvan ez a válasz, akkor abban segítsd őt, hogy megkapja azt, amire vágyik Abban segítsd a szeretteidet, hogy megkapják azt, ami boldoggá teszi őket.
Ez a lélek valódi szolgálata. Az a szolgálat, amely boldoggá teszi a segítőt és a megsegítettet egyaránt. Ma erre a szolgálatra összpontosíts!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!