Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Csakratisztítás

Metatron arkangyal a csakrák fontosságáról és a csakratisztításról beszél neked mai üzenetében:

„Csakráid folyamatos változásban, mozgásban vannak. Valójában ezeken a csodálatos energiakapukon keresztül csatlakozol az Univerzum gyógyító energiaáramába. Ezek a kapuk szűrik meg a hozzád eljutó energiákat.
Amikor csakráid egészségesek, megfelelő méretűek és jól működnek, akkor az energiatested, a fizikai tested és minden életterületed megfelelő mennyiségű és minőségű isteni életerőt kap.
Amikor felborítod csakráid egyensúlyát a helytelenül megválasztott gondolatokkal, a félelem, a bosszú, a harag, a sérelem és a fájdalom gondolataival, akkor energiatested és az egész életed kényes egyensúlya is felborul.
Azzal, ha rendszeresen megtisztítod csakráidat rendszeres öngyógyítást végzel. Ma kérj meg engem [Metatron arkangyalt] arra, hogy segítsek megtisztítani, egyensúlyba hozni és meggyógyítani a csakráidat.”

Ma kérd meg Metatron arkangyalt, hogy tisztítsa meg a csakráidat! Ehhez használhatsz egy egyszerű angyalmeditációt. Keress egy csendes, nyugodt helyet, ha szükséges tegyél be relaxációs zenét, gyújts meg egy gyertyát, és vedd magad elé Metatron arkangyal képét. Hunyd le a szemed, vegyél néhány megnyugtató lélegzetet és jelenítsd meg a következő képeket:
Metatron arkangyal lép a szobába, ahol vagy. Szeretetteljes gyógyító energiája beburkol téged. Ezután kérd meg Metatron arkangyalt, hogy tisztítsa meg a csakráidat!Metatron arkangyal gerinced mentén megérinti a csakráidat, és minden egyes csakrádat megtisztítja, meggyógyítja. (Ha nem ismered a csakrák rendszerét, egyszerűen csak jelenítsd meg, hogy Metatron arkangyal fénnyel törli át, és tölti fel gerincedet.) Végül köszönd meg Metatron arkangyalnak a segítségét, és a csakratisztítását.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!